返回列表 回覆 發帖

[教會報憂] (轉貼)無愛醫院

159# hellboy
too late啦,改唔翻啦
我預先暗中知会了各大媒體,一等您offered您條嘢出來,記者立馬湧現,又有煙花助慶,隆重宣佈hellboy基金正式成立!
請各位熱烈祝賀! ...
沙文 發表於 2009/10/10 03:03

矣? 原本你沙文只喺想做得仔,叫客幫襯你後花園,依家仲想偷偷哋喺人地入緊你嘅時候玩偷拍?

喂,咁唔口岩規矩喎。

仲有,你叫價左$700人入你咁耐,我唔幫襯你你都唔可以夾硬要我要你嘛。你賴死又發花發慶大叫拍掌都無用咖。

再者,你喺唔喺至少應該比兩張裸相大家睇吓,你個款值唔值$700,又有無菌先呢?
161# hellboy
本來您的要求都算合理。
但自從俾大家見到您在post#153,眾目睽睽之下自動淫$700出來 囈我收之後,就一切從簡啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
161# hellboy
本來您的要求都算合理。
但自從俾大家見到您在post#153,眾目睽睽之下自動淫$700出來 囈我收之後,就一切從簡啦
沙文 發表於 2009/10/10 04:43

「$700 ok」 等於 囈你收? what the hell was that? 你個腦有咩問題? 你自己賣身定唔定價$700喺你自己嘅問題。我都無話過幫襯你,你竟然可以連「 囈你收」咁嘅大話都講得出嘅? 淫賤賊我見得多,好似你咁,迫人幫襯你,又無貨版比人睇,人哋唔幫襯你,你仲迫人比錢,就真喺好少見。
咁您bid $700, 我冇asked高尐就deal咖啦,ebay都係咁嘅規矩,您少見就去sign up啦

其實,若然您想留番條後路唔認數的話,先頭就唔好牙斬斬話offer碌嘢出來嘛。
您咁樣,我想幫您都幫唔到
Don't know where God is but the Devil is in the details
咁您bid $700, 我冇asked高尐就deal咖啦,ebay都係咁嘅規矩,您少見就去sign up啦

其實,若然您想留番條後路唔認數的話,先頭就唔好牙斬斬話offer碌嘢出來嘛。
您咁樣,我想幫您都幫唔到 ...
沙文 發表於 2009/10/10 11:44

哦,原來你依家又由賣自己窟到妄想拍賣自己窟呀。

閣下精神真喺好明顯唔正常喎。

不如咁啦,你call警察同青山醫院,睇吓佢地幫唔幫到你解決你「迫使他人與你作不道德交易」這個咁嚴重嘅問題啦。
165# hellboy
我点樣迫您講「$700 ok」呀?
165# hellboy
我点樣迫您講「$700 ok」呀?
沙文 發表於 2009/10/10 12:26

我問$700喺唔喺啫,我無話要你喎,喺你迫使人幫襯你不公平性交易咋,仲要無做又無貨版就搶錢喎,咁嘅賊都有。

推翻上先:
評沙文:

錦衣玉食人富貴,
騙財揾銀將錢睇,
呃神騙鬼人虛偽,
下流賤格人又曳,
背棄妻女無自制,
貪多慕得禍自黎,
遲早扑直週身蟻。
167# hellboy
您冇話要就冇理由offer碌嘢出黎嘛,又唔係粗過人,好好睇咩?

其實個market pratice向來都係咁:您問o唔ok,只要沽家一話ok就deal嫁啦,好似買樓張offer紙都係咁條例嘅,您淫詩都淫唔甩
167# hellboy
您冇話要就冇理由offer碌嘢出黎嘛,又唔係粗過人,好好睇咩?

其實個market pratice向來都係咁:您問o唔ok,只要沽家一話ok就deal嫁啦,好似買樓張offer紙都係咁條例嘅,您淫詩都淫唔甩 ...
沙文 發表於 2009/10/10 21:27

幫襯色情行業,梗喺睇左相,上到樓,驗左貨,開左房,出左火之後先比錢,作為服務性行業,你呢行一向都係咁,所有客人都知,你依家賣你窟窟,流程都一定要喺咁先口岩規矩,你膠噏拍賣都噏甩。

你,沙文依家做鴨,要人幫襯你,$700一晚,但喺你相又無,竇又無,貨又無……喇好老實,其實你阿媽喺咪生仔無屎窟?

既然你無,即喺你比唔到服務,咁呢單就喺一宗無效的交易,所以你可以收檔了是也。
$700 OK係您出的offer,雖係未俾。係您同意付出此價嘛,會計上屬於A/C payable。
先錢後貨才是行規,您有冇試過咖?差佬放蛇,係俾咗錢就可以拉人,佢地係唔可以真箇銷魂的。您未叫過雞鴨都睇過戲卦?common sense好似差咗小小喎
$700 OK係您出的offer,雖係未俾。係您同意付出此價嘛,會計上屬於A/C payable。
先錢後貨才是行規,您有冇試過咖?差佬放蛇,係俾咗錢就可以拉人,佢地係唔可以真箇銷魂的。您未叫過雞鴨都睇過戲卦?common sense好 ...
沙文 發表於 2009/10/11 23:01

$700蚊喺你沙文之前講落比人插你後面嘅定價,你自己打開門口做生意賣屎窟做淫業,喺唔使我路人同意嘅。仲話先錢後驗貨,鴨之中你講大話都算最唔貶眼,騙財無色,仲衰過風水聰,淫業流程網上面參考證據大把,唔喺你膠噏兩句就呃到人嘅。

網上例子(啲網主梗喺唔喺我啦):

流程1,先有相:
嗱,都唔使客要求,鴨竇網站有晒相,你沙文要人幫襯你,咁你張相呢?
http://www.dragonasia.info/photo.asp?piccat_id=1

流程2,私下提供鴨店地址或傾好去邊間酒店,然後見人驗貨,開房,出火比錢
啲鴨蟲叫完鴨喺網上周圍分享,有晒行規證據:
http://chinaplayer.blogspot.com/?zx=c35d68829004c6fc

仲話common sense,正一風水文,仲猛咁叫人幫襯你。 你聽住,因為你無法提供有效交易,存心詐騙,我一定唔會幫襯你,亦都無咁嘅需要,你應該收檔了是也。
您一付款,我就有辦法提供有效交易嘅,除非您突然慣低被送入明愛啫
而且您都肯offer碌嘢出來,就係表示信任我啦
您一付款,我就有辦法提供有效交易嘅,除非您突然慣低被送入明愛啫
而且您都肯offer碌嘢出來,就係表示信任我啦
沙文 發表於 2009/10/12 07:58

你淫騙沙文咁想人幫襯你,咪自己將你自己相片,一樓一地址,聯絡資料msn/qq,收費定價等等去啲 GAY網或者she.com到貼囉笨。

我喺唔會幫襯你風水文,亦都唔會offer碌嘢比你風水文咖,你可以收檔喇,乖啦,拜拜喇。
您碌嘢都offered咗出來fing咗咁耐,收得太急因住俾拉鍊夾損,又要送入明愛
您碌嘢都offered咗出來fing咗咁耐,收得太急因住俾拉鍊夾損,又要送入明愛
沙文 發表於 2009/10/12 08:06

你不如睇真啲,我碌嘢無offered出來嘛, 俾拉鍊夾損喺你自己呀,拜拜啦。
咁唔合暹輯嘛,除非係您俾我插至會咁啫
其實,您$700OK都講得出咯,唔爭在啦
你一比錢,我就有辦法提供有效交易嘅沙文 發表於 2009/10/12 07:58

再者,你點會有辦法呀? 唔通你臨時用刀界條坑出來呀?

我會唔幫襯你咖,拜拜喇。
咁唔合暹輯嘛,除非係您俾我插至會咁啫
其實,您$700OK都講得出咯,唔爭在啦
沙文 發表於 2009/10/12 08:15

你自己對住個電腦顯示屏面前攞你碌嘢出嚟做乜野,關我鬼事咩。
你自己對住部電腦手淫或者乜野,同我無關喺嘛。
唔該你啲邏輯正常翻少少啦。

拜拜喇,痴線佬,拜拜。
又拜拜?唔好逃避現實啦。
您問$700OK幫襯我,又淫碌嘢出來要人幫您乜幫您物,乃是有目共睹啦
其實邊個插邊個,歸根都係為了造福社群,hellboy基金為人民,有hellboy,絕冇屎忽痕
咁,邊個插邊個,何必咁計較呢?
高級模式 | 發新話題
換一個