返回列表 回覆 發帖

[關於耶教早年暴行的電影]《穹蒼下的女神》很大膽

Don't know where God is but the Devil is in the details
回復 14# beebeechan
有咩需要可找神父幫手
乜你唔多習慣人地回帖回得咁快咩
beebeechan 發表於 2010/4/30 11:14

您快得滯, 係叫做 premature ejaculation.
又名聖若瑟 Joseph
回復 22# beebeechan
嚴肅文學嘛, 您唔笑先係識欣賞
回復 25# beebeechan
基督耶穌話要嘛, 乜您唔係盬咩?

Matt 5:13 你們是地上的鹽
回復 32# beebeechan

拿, 所以話您的英文唔算可以
拿....所以話你唔識討論, 辨論
beebeechan 發表於 2010/5/2 20:01

我唔識辨論,我識辯論。您就連中文都唔算可以
係呀,您有機會入一球嘅,唔好灰心
Don't know where God is but the Devil is in the details
「荷里活」把她死時的惨狀說得太輕了。
ctaya 發表於 2010/5/2 19:45

何解荷里活要加個箍呢?齣戲都唔係荷里活拍嘅
您踢波叻嘛, 踢到去巴西亂倫都得

(1)少看聖經、勤做mask就駐顏有術啦

但係, 請問您點計出來的呢?

回復 43# beebeechan
點解您覺得讚您踢波叻係廢話呢?您真係辯論唔叻踢波叻嘛。各有所長,唔好咁自卑啦
你要放屁, 是不用除褲的
beebeechan 發表於 2010/5/3 11:07

但您要踢波, 就要去巴西
如果真實的以60歲的老人來演﹐呈現出她被脫光衣服被殘殺
三教童 發表於 2010/5/3 11:27

她被殺未必係花甲之年啦。您叫beebee 揾佢張出世紙驗下先
有佢張出世紙...我發小財囉
襯部戲個勢, 放係 ebay 到俾人投囉
beebeechan 發表於 2010/5/3 12:22

啊!原來您冇根據咖?咁點解您又唔話才女死時77呢?任您噏嘅之嘛。猶太佬會覺得此數較為老黎
回復 59# beebeechan

您都算衰嘞, 原來您藏有天主6日創世HD視頻全套blue ray, 快拿出來分享
有人在此版也常說我好雞姦......咁係咪等同你就是孌童者, 我是雞姦佬先?

您唔認係雞姦佬, 就等於您唔係雞姦佬啦!
點解您唔將此法傳授予神父咁獨食咖?
高級模式 | 發新話題
換一個