返回列表 回覆 發帖

方舟不是神話佈道大會

回復  beebeechan
唔夠人講就係度搵埋d無謂野上綱上線
你理得我明定暗,關你尻事咩

傲凌空 發表於 2010/5/7 02:38

呢樣野你要同你friend 學下
人地就識話:
11:46 龍井樹: Jom少, 我幫你改正錯字呀.
11:50 Jom: 唔好,出兩句糾正啦...
11:51 Jom: 錯就認,俾人打咪企定囉

你?
講錯野仲要大夾惡!, 爆埋粗?
加句粗口你句話就變左有理據一點架哩咩?
唔好夾硬加d唔關事既事入唻轉移視線
呢招對我冇用既
..
傲凌空 發表於 2010/5/7 01:46

係囉
唔知係邊條友無喇喇懟幅漢服友出黎
一划....就划左去大西洋

係哩...我地講開乜架?
希望聽朝見到仲有花生食啦下
近日都好感激你比咁多花生比大家食

...

唔好意思囉
襯你訓左, 搞到通地花生殼添

你睇唔過眼既就掃左佢,
無能力, 又唔想做既.........咪由得佢囉....篤眼篤鼻唶
回復 144# beebeechan
講開您同呢個大話如何娛賓嘛。please go on
講開您同呢個大話如何娛賓嘛。please go on
沙文 發表於 2010/5/7 03:22

乜閣下近排出帖...
又少了, 又短了呀?
回復 147# beebeechan
我出帖頻率係同神父的性侵activities成正比嘅。
近排是否因風聲緊, 神父少咗雞姦教友呢?您幫幫手返聖堂問下, 但仍然係要小心, 盡量避免同神父單獨相處。
我出帖頻率係同神父的性侵activities成正比嘅。
近排是否因風聲緊, 神父少咗雞姦教友呢? ...
沙文 發表於 2010/5/7 04:53

又講雞姦?
從今起, 我不 如叫你做雞姦文, 肛交文好無?
咁您問到, 我唔答覆您又唔得嘛,您估我想嘅咩?
您所建議者係簡稱, 全名應為:「昭揭神父雞姦或肛交的沙文」
咁您又點稱呼神父呢? (請並列全稱及簡稱)
Don't know where God is but the Devil is in the details
係囉...
我都等你爆粗好耐哩
你變粗, 我愈過引囉....呵呵

加下80後dee靚仔, 好鬼易就撻著 ...
beebeechan 發表於 2010/5/7 02:44

仲唔比我捉到你字虱~
「尻」(讀音: 烤 haau1)係人體脊柱嘅尾段,即係尾龍骨嘅位置。根據康熙字典,「尻」讀「考平聲」,「髖也」。
唔係性器唻架~即係唔算係爆粗啦~
在日本都有個日劇女星叫澤尻英龍華
我知你係90後添,咁易比我呢個80後過左一棟
你d功力都係麻麻
都話左我一訓醒就有花生食架啦
回復 150# 沙文

呢種叫「間歇性失明」
鍾意就答,唔鍾意就當睇唔到
仲唔比我捉到你字虱~
「尻」(讀音: 烤 haau1)係人體脊柱嘅尾段,即係尾龍骨嘅位置。根據康熙字典,「尻」讀「考平聲」,「髖也」。
唔係性器唻架~即係唔算係爆粗啦~
在日本都有個日劇女星叫澤尻英龍華
我知你係90後添,咁易比我呢個80後過左一棟
你d功力都係麻麻
.
傲凌空 發表於 2010/5/7 09:03

哦....係架?

咁你係砵蘭街深宵食宵夜時同個紋身大佬講:
關你尻事咩!
跟住你同佢番你上邊既解釋哩
(記得帶埋你本康熙字典)
佢可能會話你醒既

我只想到二字:「厚顏」... (另送: 『禮,義,廉..』)
唔夠人講就係度搵埋d無謂野上綱上線
你理得我明定暗,關你尻事咩
我真係冇你咁好氣,訓喇
...

咁我又想問你, ..(嗯...直頭係請教呀)
我話你不需要甚麼暗中信xxx
咁你話『關我『尾龍骨尾端』乜事』咩, 會是甚麼意思呢?

我又查過康熙字典囉.....無呢個解釋囉
哦....係架?

咁你係砵蘭街深宵食宵夜時同個紋身大佬講:
關你尻事咩!
(記得 ...
beebeechan 發表於 2010/5/7 09:20

唔好意思,我都有紋身既
或者我都係你所講果類紋身大漢
同埋你真係接觸呢類人太少喇
你以為咁樣講就會比佢地甲乙丙,你睇得太多電視電影喇
講到「厚顏」,係呢度你敢認第二,冇人敢認第一果wor~
大家都非常同意

可惜呢度冇每月之星,相信以閣下的功力還有機會問鼎高登每月之星
無謂係呢度淡水浸蛟龍啦
咁我又想問你, ..(嗯...直頭係請教呀)
我話你不需要甚麼暗中信xxx
咁你話『關我『尾龍骨尾端』乜事』咩, ...
beebeechan 發表於 2010/5/7 09:35

所以咪話你「間歇性失明」囉~

【寅集上】【尸字部】尻 ·康熙筆画:5 ·部外筆画:2

《康熙字典.尸部》:「尻,屈原《天問》:“崑崙縣圃,其尻安在?”註:“尻,脊骨盡處,以山至高,其下必有托根之所也。”」
哦咁你係砵蘭街深宵食宵夜時同個紋身大佬講:
關你尻事咩!
(記得帶埋你本康熙字典)
佢可能會話你醒既
beebeechan 發表於 2010/5/6 17:20

一定唔會發生此scenario.

尻‧,這個咁顯淺的字, 砵蘭街深宵紋身大佬冇奶油會唔識
佢只會以《莊子·大宗師》回應:“浸假而化予之尻以為輪,以神為馬,予因以乘之,豈更駕哉。”成玄英疏:“尻無識而為輪,神有知而作馬,因漸漬而變化,乘輪馬以遨游,苟隨任以安排,亦於何而不適者也。”

一齊啤一啤, 詩酒唱酬,誠雅事也
你以為咁樣講就會比佢地甲乙丙,你睇得太多電視電影喇
..
傲凌空 發表於 2010/5/7 10:08

係呀..
係講得幾岩架
睇戲睇劇唔好信哂dee內容橋段呀...你真醒
不過...睇《穹蒼下的女神》就例外勒?

你摑完你左邊又自摑右邊咁囉
回復 158# beebeechan

《穹蒼下的女神》同《穹蒼上的女神》, 理事長都冇睇過喎?
呢個大話, 由開始人類懂性到現在, 都『騙』左人好多世代.
聖經話有五, 六千年.
一個大話, 頭腦智慧既反基 ...
beebeechan 發表於 2010/5/6 21:32

不是科學家不行,是科學家不壇長殺人,也不壇長政治和公關。而且,科學家和大部份教徒一樣,也要吃飯,也怕死的。

不是未揭破,是揭破了你不認
物競天擇, 強者存活....乜唔係科學說架咩?>
beebeechan 發表於 2010/5/6 21:35

不是,這是基督教徒希特拉金句

科學家DARWINS說的是「物競天擇, 適者生存」

「適者」不需要強。

更重要的是,DARWINS只是說出自然世界的現實,並不是說這樣做好。
回復 158# beebeechan
你d「間歇性失明」開始惡化喇
回得我一句太少唔好玩架
高級模式 | 發新話題
換一個