返回列表 回覆 發帖

[轉載] 《中文標準譯本》聖經 書後地圖

http://www.youtube.com/watch?v=Hy5B8wdnjTU

beebeechan 發表於 2010/5/20 06:54

對唔住, 我地一不睇拎, 二不睇片, 您都係自己畫公仔做佐證啦
回復 6# 淚兒

其實bb chan版敵已遵守承諾自挖雙目, 佢現時係用盲公專用pc上網, 故睇唔到youtube拎

回復 9# beebeechan

您毫不介意神父的雞姦這種豁達的人生觀優點唔係人人都學得到嘛
回復 15# beebeechan
咁您都無謂解釋乜乜湖幾細都有乜乜風啦, 索性話「我地基督徒連冲凉缸起海嘯都信」咁咪掂咯
回復 19# beebeechan
夭主係咁能叻就唔駛用水都可以淹死人啦笨7
回復 21# beebeechan
Gen 11:7 來,我們下去,混亂他們的語言,使他們彼此語言不通。」
夭主有條大能, 可以混亂我們的語言, 將馬上風死變為淹死嘛老襯
回復 28# beebeechan

夭主都要創製宇宙、風水此等無聊物事, 咱們趁機無聊一番消遣消遣
    亦未可厚非者也
無聊是夭主造的嗎?
Don't know where God is but the Devil is in the details
宰雞殺鴨, 蒸魚炒蟹來慶祝.
beebeechan 發表於 2010/5/22 03:07

呢位善信真係福有攸歸
我不信佛, 殺業對我是無意思的.
你不信天主, 為何又要對甚麼是天堂地獄, 為甚麼他可以去天堂我不可以去.....咁介懷呢?
beebeechan 發表於 2010/5/22 16:25

冇人話殺業對您有意思喎
您劏雞還神, 係您對佛誕有意思啦
what makes you think  我對 甚麼是天堂地獄, 為甚麼他可以去天堂我不可以去.....介懷呢?
回帖不用急架喎
你搜清楚資料, 組織好才來罷
不要學雞姦文那樣回些廢話
beebeechan 發表於 2010/5/22 18:22

咁點解您搜清楚資料, 組織好才來
但仍然比雞姦文
回得廢呢?
回復 86# Nomad

係咪呀?早尐唔得咩?
回復 103# beebeechan
您理解力低要食多尐補品嘛
補番好就知人地講乜啦
來回十數帖
詞不達意
真係少理
beebeechan 發表於 2010/5/24 14:02

beebee有時都會有番尐自知之明
回復 107# beebeechan

用無酵餅夾雞屎忽, trans-substantiation時可發生意想不到的美味

鮮有彩用有花紋的...表面不平滑的

beebeechan 發表於 2010/5/25 14:29

「鮮有」, 即係有啦.
並唔係鍋鍋金, 或銀色. 淨色咁齋嘛.
若然顛鼠教咁守得齋, 男童教友個屎忽就開唔出咁多花啦
廢柴鮮有亂翕.
顛鼠教就多玩屎忽
Don't know where God is but the Devil is in the details
回復 129# beebeechan

鮮有神父甮屎忽
有個傻佬係地鐵見到個靚女, 上前話
除非你夠膽敢俾你對奶我摸下, 否則就係默認左你對警鐘波係假野!
beebeechan 發表於 2010/5/26 05:46

可能傻佬雙手好似您咁正義 --- 係義肢嘛

咁就:
義肢摸假波
天主白鼻哥
回復 136# beebeechan
您個正義腦嘛

正是
義腦讀聖經
神父食雞精
高級模式 | 發新話題
換一個