返回列表 回覆 發帖

用手行走的魚

据国家地理杂志网站25日报道 最近,科学家对9种新命名的长手鱼进行了描述。这些鱼类最令人吃惊的特征就是长 ...
基督徒 發表於 2010/5/26 10:57

未見過大蛇屙尿

想問上帝 有做出有手的魚有何心意
10:57

男人又唔使餵奶
要兩柆乳頭做乜?
回復  beebeechan
酒後令人難過的宿醉、打嗝打個不停、新生兒常見的疝氣,

基督徒 發表於 2010/5/27 23:35

酒後令人難過的宿醉、打嗝打個不停、新生兒常見的疝氣
這些無關生死的習性可以保留幾千萬年, 用它來說明魚是人的祖先?

而人掉入水中, 幾分鐘便會瓜柴反肚, 連學魚咁可以從水呼吸也不懂

說魚是人的祖先?
我同樣是聽到都笑死左, 唔知會唔會笑死人

同信天橋底個婆仔話打小人可以除去心中敵人咁無知
回復  beebeechan

癲鼠教唔係一樣咩 以為未埋眼對空氣9嗡2句就要咩有咩 同打小人D呀婆有咩分別又未 ...
基督徒 發表於 2010/5/28 23:55

你的本事也不錯
狗翕也打到187隻字.

可惜, 中又唔得英文唔掂
錯字籮籮

送你免費改文
癲鼠教唔係一樣咩 以為未(? 係咪想用瞇字呢?)埋眼對空氣9嗡2句就要咩有咩 同打小人D呀婆有咩分別又未係對住空氣發嗡 (錯音, 此字讀翁) 風 有口話人無口話自己 咁係唔係你成 () 認你你舊呀中文你唔識睇咩 咩見 (??? 咪想打「」)進化 你唔知呀 係用即 (??? ) 野會慢慢退化 而有用仙 ()會慢慢改善 唔見有人笑E本書WO E本書係 港台 係一分鍾 (鍾是姓氏,  鐘是時間有關的) 閱讀推介他地D知識分子都推介 得你個鄉吧笑家炸 你唔好為反駁而反駁LA  平時又唔睇多D書 聽下電台LA 你係唔係比D變 ()童神父搞壞左你個腦(你個腦係PAPA (do you mean patpat ?)到)

(仲未同你改標點符號的正確使用......慢一步先哩, 你學唔切)

評分:
F-

中文你唔識睇
要我睇你呢篇屎文, 真係虐待我哩
睇你既帖, 真係懷疑我係咪唔識中文

你咁既中文水平
勸你少出帖, 免教壞人, 後生仔有樣學樣, 睇左都要洗眼

遲下香港的哥哥仔要寫象形文字哩

人家都睇得明LA 可能我地有代溝 我ED叫網絡文化
採梨刀茤檭魚

當人話1+1鐘意係等如4, ED叫「我的文化」
咁無野傾哩....