返回列表 回覆 發帖

[趣文共賞] 單 身 漢

原帖由 沙文 於 2007-5-9 23:42 發表
咁post離仲乜?

愛 情 有 時 需 要 道 具 , 而 道 具 , 可 以 是 皮 包 一 張 借 來 的 母 子 照 片 。

點解要係b叔的家庭相呢?
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 Step.King 於 2007-5-9 16:03 發表
點解要係b叔的家庭相呢?
凈係佢先會咁戇居肯借俾您
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-5-10 08:19 發表
凈係佢先會咁戇居肯借俾您

我師承老大你真傳  唔通仲要呢d"道具"??
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-9 22:35 發表
我師承老大你真傳  唔通仲要呢d"道具"??
唔駛呢d"道具"就唔好咁樣教人啦,您咁做咪同上帝一樣咁低能?先頒佈613條律法,講下講下又話其實係唔駛律法既,玩咩?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-5-10 17:31 發表
唔駛呢d"道具"就唔好咁樣教人啦,您咁做咪同上帝一樣咁低能?先頒佈613條律法,講下講下又話其實係唔駛律法既,玩咩?

唔係個個好似我咁好彩  有老大你傳授神技架嘛
粗粗地用呢d頂住檔先law
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-10 02:31 發表
唔係個個好似我咁好彩  有老大你傳授神技架嘛
粗粗地用呢d頂住檔先law
老大就係見您提議的方法過於粗糙,故加以潤色。與其話老婆仔女跟佬,不如話佢地死左,對版友們更為有利。

難道咁您都要頂住我?
原帖由 沙文 於 2007-5-10 21:05 發表
老大就係見您提議的方法過於粗糙,故加以潤色。與其話老婆仔女跟佬,不如話佢地死左,對版友們更為有利。

難道咁您都要頂住我?

有利是好  但生命無價  老大此招威力過大  萬一女方感情一瀉千里
真的要以死相隨  豈不反而害了一眾版友?
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-10 05:18 發表

有利是好  但生命無價  老大此招威力過大  萬一女方感情一瀉千里
真的要以死相隨  豈不反而害了一眾版友?
哦,呢招係等版友遇見刻骨銘心對象時才施展的,我冇叫佢地係女人都用嫁。

尋常女子,offer一杯bloody mary俾佢飲都得嫁啦。但係真係要出招之時,就出我果招好過出您果招咁解。
原帖由 沙文 於 2007-5-10 21:32 發表
哦,呢招係等版友遇見刻骨銘心對象時才施展的,我冇叫佢地係女人都用嫁。

尋常女子,offer一杯bloody mary俾佢飲都得嫁啦。但係真係要出招之時,就出我果招好過出您果招咁解。 ...

老大  ~  我都係教版友對應付普通女人jey
你仲咩係都要教極招?  要人搵命搏?

花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-10 06:57 發表
老大  ~  我都係教版友對應付普通女人jey
你仲咩係都要教極招?  要人搵命搏?
呢招都唔係極招。極招係唔駛用道具家嘛,您話茄。
原帖由 沙文 於 2007-5-10 23:12 發表
呢招都唔係極招。極招係唔駛用道具家嘛,您話茄。

唔係極招 都唔代表要人搵命駁wor~
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-10 07:28 發表
唔係極招 都唔代表要人搵命駁wor~
您係真心對人既,就唔會介意佢搵命駁黎跟您啦
原帖由 沙文 於 2007-5-11 00:14 發表
您係真心對人既,就唔會介意佢搵命駁黎跟您啦

真心對佢 就唔想佢死啦
下下以命相搏  你叫史仔同一眾版友點忍心
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-10 21:31 發表
真心對佢 就唔想佢死啦
下下以命相搏  你叫史仔同一眾版友點忍心
正因為唔想佢死,故而更加激發您真心對佢嘛。原先您教版友呃人地話老婆跟佬走,其中並無制約您玩弄感情的元素,我才加入令您破釜沉舟的原因 -- 一旦您想對人唔住,佢會死俾您睇。

唔通您玩弄感情就啱晒,我叫版友們珍惜她的生命切莫輕易呃女仔,就反而唔啱lu喎?

原帖由 沙文 於 2007-5-11 19:56 發表
正因為唔想佢死,故而更加激發您真心對佢嘛。原先您教版友呃人地話老婆跟佬走,其中並無制約您玩弄感情的元素,我才加入令您破釜沉舟的原因 -- 一旦您想對人唔住,佢會死俾您睇。

唔通您玩弄感情就啱晒,我叫版友們珍惜她的生 ...

但如果比d存心玩弄感情既版友學左老大絕技 米害死更加多無知少女?
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-11 10:54 發表
但如果比d存心玩弄感情既版友學左老大絕技 米害死更加多無知少女?
無知就幾時都蝕底啦,所以叫佢地閱讀本thread,就可認清男人要幾衰有幾衰,有所提防啦嘛
原帖由 沙文 於 2007-5-12 04:49 發表
無知就幾時都蝕底啦,所以叫佢地閱讀本thread,就可認清男人要幾衰有幾衰,有所提防啦嘛

咁米第時間認清左本thread 發言最多既沙老大同史仔law
花開花落花無缺!

又試下呢個version,一石2鳥,抹黑埋景教,您實鍾意

我 跪 在 地上 求 她 , 問 她 我 犯 了 什 麼 錯 , 我 愛 她 真 心 一 片 , 為 什 麼 得 到 這 樣 的 收 場 ? 她 冷 冷 說 : 你 唯 一 的 錯 , 是 因 為 你 不 信 。 你 自 己 問 問 自 己 , 我 給 你 多 少 次 機 會 啦 ? 你 一 次 又 一 次 的 拒 絕 神 、 傷 透 了 我 的 心 。

簡 簡 單 單 的 一 句 「 我 信 」我 等 了 你 多 少 年 啦 ? 我 還 要 再 等 多 少 年 ?我 攰 啦 , 我 不 可 以 無 止 境 的 忍 受 你 的 不 信。 而 你 , 至 多 也 不 過 是 只 肯 說 「 為 了 妳 , 我 不 介 意 假 裝 信 」 !
原帖由 沙文 於 2007-5-13 05:49 發表
我 跪 在 地上 求 她 , 問 她 我 犯 了 什 麼 錯 , 我 愛 她 真 心 一 片 , 為 什 麼 得 到 這 樣 的 收 場 ? 她 冷 冷 說 : 你 唯 一 的 錯 , 是 因 為 你 不 信 。 你 自 己 問 問 自 己 , 我 給 你 多 少 次 機 會 啦 ?  ...

但如果對方是一個景教女孩  呢招米用唔到law
花開花落花無缺!

原帖由 Step.King 於 2007-5-12 18:19 發表
但如果對方是一個景教女孩  呢招米用唔到law
話左「呢個version您實鍾意」啦。您會對景教女孩有興趣咩咁折墮咩?
高級模式 | 發新話題
換一個