返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 原罪和一次得救永遠得救 by淚兒

只能有敬畏天主之心才會減少犯罪。
beebeechan 發表於 2010/7/14 06:09

但會增加雞姦教友
回復 7# beebeechan

我關注受神父雞姦者啫
多謝你引出資料, 說明原罪不是一項罪
是一種罪性‧
beebeechan 發表於 2010/7/14 11:01
多謝您說明原罪是一種罪性
好在我完全冇罪性啫
回復 20# Dalvm
梗係錯啦
我就冇想犯罪的思維嘞
回復 24# beebeechan
嘩好在我係追求性痛苦嘅啫
回復 26# beebeechan
厄娃係黑人
Don't know where God is but the Devil is in the details
回復 33# beebeechan
原罪要兩個人合作先搞得出嘛
保祿讀錯经啦
回復 35# beebeechan

因為您同保祿一樣, 讀经讀尐唔讀尐咯
如果我因為某D原因响街市放左個核彈,然後千叮萬囑同人講到明果度有個核彈,叫人唔好接近受影響範圍。 佢都要行入去,我都覺得我盡左責。
出位基督徒 發表於 2010/7/15 20:15

可以告您阻街喎
回復 51# 出位基督徒
您upload一份開下眼界
回復 59# 出位基督徒

您話您有擺little boy  permit嘛
您係出位基督徒定係懵盛盛基督徒?
回復 63# 出位基督徒

您有permit就會放啦嘛
回復 66# 出位基督徒

既然您冇permit就冇得講放乜彈啦, 有咗permit先有得講放唔放嘛
回復 68# 出位基督徒
您唔再怪佢都要抬番舊乜彈返屋企

冇permit唔准放嘅
回復 70# 出位基督徒

咁您都冇盡責啦
回復 72# 出位基督徒
   我問您想點至啱
您都冇放, 又點樣覺得自己盡咗責?
咁樣仍然係一件好事黎囉
beebeechan 發表於 2010/7/16 13:21

係呀, 殺一個人仍然係一件好事
所以聖教會仍然做過好多好事
咁你解釋一下一個殺十個人的惡人, 變成只去殺一個, 九個活下
為甚麼不會是好事?
白痴的也知是好事囉 ...
beebeechan 發表於 2010/7/16 15:04

因為您計錯數咯
一個殺十個人的惡人, 變成只去殺一個,

結果係死咗11件嘛
咁你解釋一下一個殺十個人的惡人, 變成只去殺一個, 九個活下
為甚麼不會是好事?
白痴的也知是好事囉 ...
beebeechan 發表於 2010/7/16 15:04

因為您計錯數咯白痴
一個殺十個人的惡人, 變成只去殺一個,

結果係死咗11件嘛
回復 119# beebeechan
好!我開盤俾您地落注, 有冇都係1賠1
死咗之後就開獎
高級模式 | 發新話題
換一個