返回列表 回覆 發帖

成班傻下傻下

你們對基督教了解有多深?人說是你們不是盲目跟從嗎?那有資格罵人?離教者,我們只會憐憫你們的所為,一切事由上帝去審判吧﹗
希望神可使你們免除審判﹗
回復 23# dior13dior13

即是佢地鬥死得慘.基督徒又幾cute.
回復 1# Guest from 203.218.225.x

請註﹕馬太福音5章22節
日後在此網頁有人信主,你就對弟兄動恕了,如果這事是神的安排必有祂的心意,不然是否我們基督徙做得不足呢!
回復  審你果日你邊有得走啊?醒下啦傻仔﹗沙文
Guest from 218.102.165.x 發表於 2010/8/1 12:00

冇陪審團兼且法官缺席,淨得您傻婆遊客做古希伯來文即場翻譯是為無効審訊,咁我傻仔﹗沙文就有位走啦
回復 因為你地衰到連上面果個都知,你班野即管等死啦﹗ 大黃傻貓
Guest from 218.102.165.x 發表於 2010/8/2 04:05

你又知道上面那個都知?他/它/牠話你知?
他有一句話說對了呀

beebeechan你不信耶穌,會死得慘過我﹗
會否有人假扮基督徒,對非信徒惡言相向以達到離間目的?
回復 18#因為你地衰到連上面果個都知,你班野即管等死啦﹗ 大黃傻貓
回復 4# 審你果日你邊有得走啊?醒下啦傻仔﹗沙文
日日都有庭開, 有審判, 因為日 日都有人死。
一定有一日輪到你的一單。
beebeechan 發表於 2010/7/31 14:32

廢話連篇本色不改。
一個根本未審已判的所謂法庭,是小丑法庭,居然敢拎出來講,真夠厚顏無恥
回復 3# beebeechan

日日都有庭開, 有審判, 因為日 日都有人死。

找瞎子來審的嗎?
個招牌就唔high
Don't know where God is but the Devil is in the details
回復 14# 沙文

請問HIGH court是否好HIGH?
回復 13# beebeechan
咁您示範下, 您嘅獨到真知灼見, 去high court門口請願個陣, 用番文應該點講:

「法官大人, 審判 (judge)---其實是否簡單地指『給你評分』?
人地英文都不是挖的瘡疤的意思,所以, 您做judge而唔負責頒好市民獎, 尸位素餐,有過於斯乎?是為失職也。」
回復  beebeechan
您英文咁好, 去叫法庭頒好市民獎啦嘛笨
沙文 發表於 2010/7/31 22:15

你過獎哩
雖然我英文又真係會好過你既
回復 11# beebeechan
您英文咁好, 去叫法庭頒好市民獎啦嘛笨
回復  beebeechan

嗱, 所以您話「『審判』一詞, 我們中國人讀起來多聯到負面的事」, 就唔得一體化哩 ...
沙文 發表於 2010/7/31 21:27

呢個係你英文語文能力差所至唶
人地英文都不是挖的瘡疤的意思
回復 9# beebeechan

嗱, 所以您話「『審判』一詞, 我們中國人讀起來多聯到負面的事」, 就唔得一體化哩
全球一體化哩!
今時今日仲住這是中國人的,那是美國人的, 猶太人的?

有能力打破地區限制的就會全球通行
高級模式 | 發新話題
換一個