返回列表 回覆 發帖

離教者之家成了反基的象徵?

近日好熱鬧,多了反離教的帖.不知是否太平淨,全求禱告日又玩完,方舟神話又靜了,所以要搞下新意思.所以 ...
weiyan 發表於 2010/8/2 11:02

我估計是暑假學生得閒。。
discuss.com.hk 都多了反基發言
回復  大黃傻貓

discuss HK看來快被攻陷.討論教義的內在不協調似乎有效. ...
weiyan 發表於 2010/8/2 19:08

其實係要先打破缺口lor
宗教異見辯論區 2007年時候都係比D耶徒盤踞﹐ 冇咩反基發言。我一個人努力發言幾個月﹐ 整下整下﹐ 反基/非信徒就越來越多人加入發言。現在哪裡其實早被攻陷 -- 耶徒絕大部份都躲在自己個“自慰區”裡面
回復  大黃傻貓

點解你成鬼日被人禁言架?
抽刀斷水 發表於 2010/8/3 17:21

因為我剛烈﹐ 鬧耶徒唔留情面﹑咪比佢地針對﹑不斷投訴lor
回復  大黃傻貓

咁您明讚實踩指桑罵槐都得嘛
沙文 發表於 2010/8/3 17:57

明讚實踩指桑罵槐有用﹐ 所以他們對我打壓升級
例如﹐ 響基督教交流版﹐ 你講進化論唔得﹐ 雖然你強調好多進化論科學家係基督徒﹐ 你說人有宗教自由都針對tim
好似鬧映陰屎團﹐ 其他人鬧冇事﹐ 我一貼"映陰屎團"﹐ Carr247 就扣分﹐ 好明顯就唔想版友學我咁
他們哪裡"基督教交流版"已經當我眼中釘。自從beebeechan 被禁﹑天基都唔發言﹐ 宗教異見辯論裡面幾乎係反基天下﹐ 佢地咪當我係反基共主要除之而後快 lor。。。他們認為我係威脅。。。
其實你過去看看﹐ 現在我唔需要多發言﹐ 大把反基已經出手﹐ D 基基﹑天基根本就無反駮之力。
你真係自慰到好 high...高潮都黎埋咁

....o依....哦!!
beebeechan 發表於 2010/8/4 06:01

相信唔及你同你女兒攪野時候你咁high -- 神父都係因為咁而攪細路jer
你都咪叫黃貓, 自由貓囉
叫沙文貓哩
beebeechan 發表於 2010/8/4 19:25

叫沙文貓係榮譽 -- 沙文賞面既話
你個教貼埋錢比人﹐ 正常心智既都唔會跟 -- 神父賤﹑修女卑鄙﹑信徒混帳。。。你話人一家羞恥﹐ 我咪回敬閣下全家賤格﹑賤到天上聖人﹑地上信徒都係
周期性荷爾蒙作怪耶?
beebeechan 發表於 2010/8/4 21:08

你攪細路女多所以只可以想到這些?
高級模式 | 發新話題
換一個