返回列表 回覆 發帖

基督徒的思維

既然係未知....你卻妄作判斷定論.....
咁幾合邏輯哩呵?
最不講邏輯的人就是滿口邏輯的哥哥仔!!(  哲道劍 ...
beebeechan 發表於 2010/9/7 21:35

e?
我係話你未知ja wor
冇話我都未知~~
e?
我係話你未知ja wor
冇話我都未知~~
louisey 發表於 2010/9/8 19:39

依.....
咁你寫的一句, 連主詞都欠奉啵
可惜基督宗教既信仰係地鐵抑或蟻躝都未知呢
louisey 發表於 2010/9/7 18:43

你的寫作能力連你的邏輯一樣-------很爛
有錯便改
不是比知錯而不改, 將錯就錯, 錯而不察好嗎
beebeechan 發表於 2010/9/1 14:17

唔係茄
考試錯咗自己係冇得改嘅,要先生改
依.....
咁你寫的一句, 連主詞都欠奉啵

你的寫作能力連你的邏輯一樣-------很爛 ...
beebeechan 發表於 2010/9/8 20:57

我以為你會有自知之明,俾返幾分面子你ja wor~
原來你除了邏輯很爛,人格很差之外,連自知之明也沒有 =D

不如你又prove下我邏輯點爛~?
回復 184# louisey

佢已經閃左啦, 可能唔會再覆你架啦
毅力並非長跑, 而是一次接一次的短跑
我見過既基基中,超過9成都係不理性既,反基提出證據證明基教是假的,就永遠唔認,扮哂睇唔到咁,只會強行扭曲事實,偉大既達爾文都俾你地話係信教既,連傳道人都屈佢,人地死左咁耐,可唔可以俾番d尊重死人呀,人死左你就老吹,好叻咩?
仲有,基基永遠只會針對人地幾個字眼,人地話你個神,就話人地認有神
人地係假設有神,我地應該(值得)信佢嗎?
從此可見,各基基,唔好坐住個腦啦
路人一個,只係唔想基基們再用不理性既思考方法去諗野,多謝
高級模式 | 發新話題
換一個