返回列表 回覆 發帖

建議去平機會投訴離教者之家歧視基督徒??

維基內所講的資料之所以信唔過, 就是因為連你這種膠人一族也可以上去修改 ...
beebeechan 發表於 2010/12/10 22:05

你講既野 更加唔可信 因為你係盲基
哈哈
哈哈
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 22:06

如困有人話我係聖人, 咁我就係咪馬上成聖人先?
你又是一句膠的。
膠句連篇, 推薦你為最膠版友
拿咩歷史書出黎比你睇 你宜D盲基 都話係假嫁喇

同D日本仔話 日本從來冇侵略過中國既邏輯 如出一撤
同樣道理 拿咩資料出黎 日本人都可以話係中國 或西方國家 偽造。

死都唔認 日本有打過中國 有殺過人。

同你宜D盲基咪一樣囉 教會係中世紀既時候 逼害科學家 哲學家既事 已經係不爭既事實

甘都話冇 唔可憐你既無知 都唔得喇
又要係D高地上面 憐憫一下你囉 ~"~
咩...又唔講布諾, 哥白尼哩咩?
又想划開話題, 講日本人?
不停想轉台, 因為你無一個話題是夠人講囉
咩...又唔講布諾, 哥白尼哩咩?
又想划開話題, 講日本人?
不停想轉台, 因為你無一個話題是夠人講囉 ...
beebeechan 發表於 2010/12/10 22:14

我笑左 哥白尼 布諾個到 你仲有咩可以反駁 ?

哥白尼提出日心說 受到基督教逼害 布諾支持日文說 結果為判火型

伽利略支持既研究證明左 日心說係正確 又比教會逼害。

宜D你仲想反駁?
火刑至岩 =D 打錯字呢 D盲基會好大反應 所以係到更正
同你宜D盲基咪一樣囉 教會係中世紀既時候 逼害科學家 哲學家既事 已經係不爭既事實
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 22:10

所以你咪係「不要問, 只要信」囉...仲好典型添

小學生一早給灌輸了秦始皇是暴君, (只知他曾焚書坑儒...係咁多) 根深蒂箇的觀念. 我唔可以話你講錯了, 成熟了後, 對中歷史多了解便可能另有睇法.

莫非...你仍是小學生?
(可能是) 思維上.....是囉
哈哈
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 22:06

你唔信唔緊要, 係你不能作出反駁囉

小學生一早給灌輸了秦始皇是暴君, (只知他曾焚書坑儒... ...
beebeechan 發表於 2010/12/10 22:17

你不如話 太陽係圍繞著地球運行 出番篇文 去指斥 西方國家話日心說係呃人。

我咪又要係到笑你無知囉。
你唔信唔緊要, 係你不能作出反駁囉
beebeechan 發表於 2010/12/10 22:18

原原本本送番比你 你唔信維基百科唔緊要 係你不能作出反駁囉=D

小學生一早給灌輸了秦始皇是暴君, (只知他曾焚書坑儒... ...
beebeechan 發表於 2010/12/10 22:17

你講出左重點 我剩係知佢焚書坑儒已經夠 宜個係事實丫麻 岩唔岩先

我剩係知教會 逼教科學家 宜個都一樣係事實 我唔理佢另外做幾多好事喇 事實就係佢曾經逼害科學家 哲學家。 就算到宜家都好 一樣係=D
仲想反駁 教會對科學家,哲學家好好 冇燒死佢地?

甘到時 我又要係理性既高地上面 憐憫一上你宜D無知既盲基囉
仲想反駁 教會對科學家,哲學家好好 冇燒死佢地?

甘到時 我又要係理性既高地上面 憐憫一上你宜D無知既盲基 ...
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 22:27

哈....
點解你咁介意你係咪企在高地上面同人講野呢?
見你一而再, 再而三咁講著這句話

其實...係咪矮的人才想自己變成高?
同共產黨同一個論調 六四冇死人啊 六四係和平驅散示威者啊。

教會冇逼害科學家啊 教會好和平甘對待D哲學家啊 冇人被判火刑啊 =D

所以話啊 唔憐憫你 唔得囉
哈....
點解你咁介意你係咪企在高地上面同人講野呢?
見你一而再, 再而三咁講著這句話 ...
beebeechan 發表於 2010/12/10 22:29

因為你太可憐了 真係聞者傷心 聽者流淚 一個盲基既出生 係宜個社會既悲哀

唔憐憫你 點得?

宜家講關愛 我係咪應該關愛一下D 腦殘既人先? 哈
因為你太可憐了 真係聞者傷心 聽者流淚 一個盲基既出生 係宜個社會既悲哀

唔憐憫你 點得?

宜家講 ...
Guest from 119.237.9.x 發表於 2010/12/10 22:31

明顯閣下是極想在文字上得到高潮囉...呵呵
o依......呵.......哦我....噢
明顯閣下是極想在文字上得到高潮囉...呵呵
o依......呵.......哦我....噢
beebeechan 發表於 2010/12/10 22:45

反駁唔到 就講宜D啊?
1.教會有冇逼教過科學家 哲學家?
是/否

2.教會有否曾經判支持日心說的學者火刑?
是/否

3.教會有否逼當時支持日心說的伽利略改口說自已犯錯?
是/否

請答 答唔同 我就又要憐憫你囉

就好似D議員問特首 對劉曉波得到諾貝爾和平獎甘 不予置評 甘可憐
睇得A片多既盲基 係到學人呻吟 我笑左 言詞之間多麼的猥褻。

果然係盲基 哈哈

教會就係多得你宜D甘既淫棍 所以咪有個D性醜聞囉 又搞小朋友 又搞細路女 係到呻吟
高級模式 | 發新話題
換一個