返回列表 回覆 發帖

聖經錯謬補遺

喺你玩野啫,混淆擲地有聲典故喺你唔喺我嘛。
hellboy 發表於 2011/3/21 13:26

擺明係玩你哩
回復  beebeechan

咁又唔係
世界排名46中大医學院就冇話有聽覺遏敏症
沙文 發表於 2011/3/21 13:22

或者係有個膠凳仔, 睇完你個帖後, 將個芒掉左落地, 於是說: 真是擲地有聲
回復 181# beebeechan

唔係玩
只係您擲1張1千蚊就太孤寒, 所以細声
成叠1千蚊擲, 咁就有声啦

成叠1千蚊擲, 咁就有声啦 ...
沙文 發表於 2011/3/21 13:31

咁早就燒衣呀? 七月咩?
驚您等錢駛嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details
驚您等錢駛嘛
沙文 發表於 2011/3/21 13:37

等錢使就唔會成叠1千蚊擲哩....
擺明係玩你哩
beebeechan 發表於 2011/3/21 13:29

收檔啦,你根本就喺妒忌沙文#172擲地有聲,唔似得你淨識講廢話。
http://www.anti-christ-hellboy.com/

Hellboy網站面世
擲咗燒您先駛得到嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details
驚您等錢駛嘛
沙文 發表於 2011/3/21 13:37

七月燒人仔哩....
人仔升左, 冥幣對人仔個匯水唔係咁好

加部 籮-pad 得唔得?
水貨價升到萬幾皮
個pad 籮黎擲, 聲都響d
回復 189# beebeechan

gay督教徒以為燒衣有定期,亦是受了傳道書誤導所致

譬如,燒衣並不局限於7月, gay督徒在3月被車死,本網都會即日舉行路祭,燒歐羅韓圜披索里拉等各1千元,尚饗

所以,陳版友舉的燒衣例子,也說明了聖經所謂「天下萬務有定時」乃是大謬不然
回復 190# 沙文

陳版友應該受教了!

gay督教徒以為燒衣有定期,亦是受了傳道書誤導所致

譬如,燒衣並不局限於7月, ga ...
譬如,燒衣並不局限於7月, gay督徒在3月被車死,本網都會即日舉行路祭,燒歐羅韓圜披索里拉等各1千元,尚饗
沙文 發表於 2011/3/21 14:02

燒埋個沙文, 紙紮既都殺哩....
唔係在陰府邊個來賣膠?

在3月被車死
真係主佑呀
起碼我部車無「滔吐羅絲」的紀錄
你擔心你好過哩
回復 192# beebeechan
您不必對號入座嘅

gay督徒被車死啫,您都未必一定係gay督徒,可能係好似國際天糧咁自認gay督徒
都市人生活繁忙,每多食無定時,並不如聖經所講咁乜春都有定時。

雖則食無定時確對健康不好,但礙於職責,亦在所難免。

例如消防員剛要開飯卻接到某gay督徒在教會燒衣引起火災,就會飯都冇得食。

所以話,天下萬務都不一定有定期,食無定時,痾無定時,火燭無定時,月事都未必一定準。
都市人生活繁忙,每多食無定時,並不如聖經所講咁乜春都有定時。

雖則食無定時確對健康不好,但礙於職責, ...

所以話,天下萬務都不一定有定期,食無定時,痾無定時,火燭無定時,月事都未必一定準。
沙文 發表於 2011/3/22 01:05

所以幾時魂歸天國, 主懷安息都係無定時
你, 我也不是日日有明天
行樂及時......悔改也要及時
悔改什麼?
回復 196# dior13dior13

信過聖經話乜春都有定時的就要悔改。
改做離教都定時
回復  dior13dior13

信過聖經話乜春都有定時的就要悔改。
改做離教都定時
沙文 發表於 2011/3/22 03:33

我一早悔改左啦,喺好後悔地改變左我的立場由基督教變成離教。
咁您離教係定時定冇定時呢?
回復 195# beebeechan

聖經又話生有時死有時?
高級模式 | 發新話題
換一個