返回列表 回覆 發帖

delete post

delete post sorry
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽
回復  beebeechan
你明知會比這個網站的人針對你但你都黎依度講野,你就唔好怨人地啦,根本你係自討苦吃囉

AmiHO 發表於 2010/11/6 11:27

哇....你咁講野都得架?

我係個鹹濕佬, 你係我面前行過, 我姦左你, 你就唔好怨人地啦,根本你係自討苦吃囉!!
反基反到你咁無是非黑白?
你實在是在包容, 縱容罪惡啵
叫你個天主唔好假扮正義啦,有頭腦有思想有血性的人都唔會對BB做出咁兇殘的行為囉

AmiHO 發表於 2010/11/6 11:50

照你既思維
我斯斯文文, 身材好, 波大籮大, 咁就有錯都可以容忍?
你要反反基,我沒有意見,但你拿點本事與涵養出來嘛!

drsherlock 發表於 2010/11/6 12:15

你又在自摑咀巴了
你現在便是多多意見

核突野...我有對你說過一句嗎?
,用的字句一點都不修飾,是個男我都覺得很粗俗了

drsherlock 發表於 2010/11/6 12:15

為何你對一個麻甩佬的粗俗話你就欣然受落先?
那條 x 文係到講核突野, 都不是這幾日才有的事啵,
我未註冊發言前便是這麼粗俗了, 那時.........你在那裡?
你不要今天才來扮公正!!
回復 86# beebeechan

邊條X文講核突野呀?點核突法呀?

但這個forum擺到好明顯係針對基督教/天主教,裡面d人出哂名係反基0既人,你都敢鍾埋黎,係你明知d人唔會對你依種基督徒咁客氣
..
AmiHO 發表於 2010/11/6 19:12

那你疏擺一下版主, 索性對所有基基禁言, 封戶,
那這裡便真真正正成了「只有離教者」之家囉.
你都打橫黎講0既,bb講野都未學識,都唔會先識講大話啦,咁bb何罪之有???
...
AmiHO 發表於 2010/11/6 19:19

希特拉, 波爾布特...曾幾何時, 都是一個肥肥白白, 講野都未學識,都唔會先識講大話, 人見人愛的趣緻BB哩.

小獅子也是趣緻, 如小貓

係人都知長大後的小獅怎樣子的:

你會在家中養小獅作寵物, 讓你的孩子跟牠玩?

我唔知你會唔會咁遲鈍又低能,明知人地憎你,你都會猛咁聊起人地把火,傻人即係傻人,無得好講
就算人地 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 19:30

就係咁先好玩。
莫非........你拍我馬屁, 我拍你馬屁...........就是離教者之家的宗旨?

我係指夭節左0既bb,夭節左0既bb咁都要落地獄的話,咁仲有天理0既??
AmiHO 發表於 2010/11/6 19:39

既然是夭折, 就不是天主所殺哩.

(下次你出帖前, 想清楚你想指甚麼先哩...
不要事後左補右補)
我係指夭節左0既bb,夭節左0既bb咁都要落地獄的話,咁仲有天理0既??
AmiHO 發表於 2010/11/6 19:39

天主教那裡有說夭折了的BB, 也要到地獄去?
你對人教義的認識......過時哩., 也太多誤解, 不認知!!

我最痛恨的就是你這種知得少, 知得錯的人, 不去求知, 不求實, 不長知識,  卻在多野發表, 妖言惑眾!!!
除非你真係好想做眾人之的,咁我無話可說了
我都係拍你馬屁,好心想提醒你要識做人咋,做一個可愛的基督 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 19:35

咁我無話可說了
那你仍未懂收口囉

除非你真係好想做眾人之的
你都不用腦既
我入得來, 就預左會成眾人之的架哩.

所以話你......入世未深

依個係矛盾之處
bb夭折左可以上天堂的話
咁我都想我父母把我夭折左,咁樣我唔駛去捱就可以上天堂了
何苦要 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 19:52

哈.....
咁人生的目的, 人為何要生.......就是為了要夭折?
無腦!!!

九成...你對人何而生, 想都未想過, 無思考過.
出生....只為可以啜奶?
高級模式 | 發新話題
換一個