返回列表 回覆 發帖

delete post

何苦要我生存落去,去賭我會唔會去信耶穌呢??? 出面有好多引誘架啵
一出世夭折左直接上天堂點都好過生存幾十年捱騾仔先上天堂啦

AmiHO 發表於 2010/11/6 19:52

建議你翻閱創世紀天主趕亞當厄娃出伊甸園前所說的話。
(九成.......我又相信你看也未看過!)
天主是否送人到世上來嘆世界呢?

delete post sorry

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

回復  beebeechan

咁你就唔好去怨啦!!
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:03

哈....
我無怨喎

好似...是你, 是他 怨我好在此版, 講野妖心妖肺唶....
我有睇過
不過我累啦,我唔想再同你拗落去
有緣的話,我同你再拗過吧,你真係好好玩呢 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:07

我日日都係到
你「明知」的話, 就來罷
回復  AmiHO

你理他這麼多幹什麼呢?聽他喊個幾句就好了,沒看到沒什麼人想理他,只有沙文在跟她玩。看他 ...
drsherlock 發表於 2010/11/6 20:05

咁你現在又冒個頭出來跟我玩?
你肯出來, 沙文.....一腳叮開一邊哩
回復 107# beebeechan

bb以一敵百、不屈不撓的精神,實在令小弟欽佩。
回復  beebeechan

bb以一敵百、不屈不撓的精神,實在令小弟欽佩。
抽刀斷水 發表於 2010/11/6 20:10

對手弱, 唔係咁難事唶

回復  
看他這個樣子,基督教能有多好?我呸!腦死了才信基督呢!
.
drsherlock 發表於 2010/11/6 20:05

其實我不是要你信, 叫你信...
只係想你.......不要出聲便好了 (因為你太不懂基督教的事)
好心你唔好咁犯賤啦,日日都黎同人地互插,乜你真係有咁多時間同心力同人地互插咩?

p.s 我唔係日日都上 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:16

看..反基就是這麼口不對心
剛剛說了累, 要走了,
卻又是在賴死不走

所以....你口中反基, 卻日日來看基基講左乜...
「比錢落網吧」也要觀看!..真係我既好 fan屎
p.s 我唔係日日都上得黎架....我家裡部腦死左,我要比錢落網吧架
.

你幾時拉屎, 放屁....實不用在此向人交代的

好心你唔好咁犯賤啦,日日都黎同人地互插,乜你真係有咁多時間同心力同人地互插咩?

難得你今日上來, 又開腔給我插囉
bbchan你心存驕傲喎,你犯左今生的驕傲啦,快快同你0既主認罪先啦

註︰ ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:20

你既說話已經無句真, 誠信盡失

不過我累啦,我唔想再同你拗落去
有緣的話,我同你再拗過吧,你真係好好玩呢 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:07

講一套, 做一套

唔好意思,你實在太好玩了
又聊起我想同你玩添~~
我性格有缺點....就係一時一樣囉 ...
AmiHO 發表於 2010/11/6 20:24

哈.....
咁你還算有點真話講的...
同你論...一定好過同沙文講屎眼
(慘得過...有人只看到我講屎眼, 看不到沙文的屎眼, 選擇性失明)
哈.....
咁你還算有點真話講的...
同你論...一定好過同沙文講屎眼
beebeechan 發表於 2010/11/6 20:25

好心你啦,女仔之家同個大男人講屎眼,輸蝕0既肯定係你囉
高級模式 | 發新話題
換一個