返回列表 回覆 發帖

delete post

通常會燒多久……?
據我所知,人體體內的油﹑養份有限
kyo_028168 發表於 2010/12/10 12:12

地球歷史有45億年, 宇宙130億年.....
好等你知「永火」會有多久
beebeechan 發表於 2010/12/10 12:24

被燒的時候,你會是哪種年齡?
以及,如果出現在永火中?
被燒的時候,你會是哪種年齡?
以及,如果出現在永火中?
kyo_028168 發表於 2010/12/10 12:42

為何只有22隻字的帖, 都咁難明既?
你想講乜
回復 43# beebeechan

抱歉,打錯字。

問題是問:「一個人會如何被送到活火中?」
大家反思一下,上天堂落地獄是不是那麼重要?
我覺得一世人的事一世做好問心無愧即可。
大家反思一下,上天堂落地獄是不是那麼重要?
我覺得一世人的事一世做好問心無愧即可。 ...
Guest from 222.166.209.x 發表於 2010/12/10 21:43

看來, 是反基對上天堂, 落地獄.....看得比基督徒重。
成日問著: 因何A會上天堂, 點解連B也上到天堂, 我唔得!?
人都不信天主, 還這麼著意如何上天堂托咩
回復 46# beebeechan

蜂蜂好多幻聽
回復  beebeechan

蜂蜂好多幻聽
kyo_028168 發表於 2010/12/10 22:24

你都有好多幻聽架
例如: 同性性行為是天生的,
犯少少罪無妨哩....那個人不會犯罪
呢個超市財團年賺幾百億, 我撻佢少少野, 無傷大雅
條女咁索, 昆佢上床, 一夜情你情我願唶....大家都係成人
你無留意咩?
回復 48# beebeechan

唔啦,好地地有桶美酒,無必要倒D污水入去呀麻?
回復  beebeechan

唔啦,好地地有桶美酒,無必要倒D污水入去呀麻?
kyo_028168 發表於 2010/12/10 23:04

哈...咁又係乜幻聽使你有此想法架呢?
靚女橫陳床上, 食得唔好屣喎!
嘖嘖嘖,蜂兄不知道美酒與污水的理論嗎(驚?
嘖嘖嘖,蜂兄不知道美酒與污水的理論嗎(驚?
kyo_028168 發表於 2010/12/11 08:50

因何要驚驚呢?
世間的知識, 有誰能全部都懂, 只有神才會全知。

美酒與污水的理論是怎樣的?
你又想用它來說甚麼先?
有話直說啵, 不用隱隱晦晦, 轉彎抹角。
beebeechan 發表於 2010/12/10 12:24

提不出科學根據還要狗扯
提不出科學根據還要狗扯
dior13dior13 發表於 2010/12/12 21:00

你扯, 我都扯
百狗齊扯
回復 54# beebeechan

你中左基督教既毒啦~~~ 你呢毎瘋狂基督徒都痴痴地既
毅力並非長跑, 而是一次接一次的短跑

這種人, 相信沒有科學根據的東西, 提不出左証, 就把神超自然無從解釋的逞罰吆喝別人, 這就是他要所信的, 也就是他要的

我也可以說, 不信我的和我的主的主的與我主主主的主的要到吊一百年, 這是我主的大能, 實質就是信又你我無從根據,

問題你是誰? 你主又是什麼東西口砲非常利害, 底子沒有的時候即腦羞成怒, 有錢財兵權的時候就製造恐怖和迫害, 沒錢沒兵時還裝做可憐給人殺, 敘述他人邪惡演給人看, 完全是腦漿問題
回復 52# beebeechan

酒與污水定律
大家一齊作詩歌 揭穿真相笑呵呵      <--- 寫得好, 呢句就係真架啦.我信架.
-- 迷彩朱古力
毅力並非長跑, 而是一次接一次的短跑
宗教就是要人信信信, 信有天堂, 信有地獄, 如果你死了, 你的靈魂要等上好幾千年, 什至好幾十億年, 排隊等審判, 即是話, 欺騙到你死了之後, 還是要你相信!
宗教就是要人信信信, 信有天堂, 信有地獄, 如果你死了, 你的靈魂要等上好幾千年, 什至好幾十億年, 排隊等審 ...
葉仔 發表於 2010/12/20 13:50

你死左..仲會好忙咩?
無時間等?

等2, 3 千年...好耐咩?
高級模式 | 發新話題
換一個