返回列表 回覆 發帖

[沙文的最愛]「兒童床邊聖經故事之扑野的意義 」

所以細佬就較嚴謹地入數
Don't know where God is but the Devil is in the details
因為佢重視侄仔的教育嘛
如果係佢自己仔, 就求其算數啦
此乃俄南的偉大呀 ...
沙文 發表於 2010/12/19 01:53

所以天主也要他的戶口由佢細佬入數
因為佢重視侄仔的教育嘛
如果係佢自己仔, 就求其算數啦
此乃俄南的偉大呀
Don't know where God is but the Devil is in the details
回復  beebeechan

您都唔識聖經茄, 此等乃珥的子孫
俄南同他瑪生仔, 係入珥嘅account嘛 ...
沙文 發表於 2010/12/19 01:40

俄南就係衰不願入精到死鬼大佬個戶口
係自己戶口提左錢掉落咸水海都唔益大佬個戶口
回復 28# beebeechan

您都唔識聖經茄, 此等乃珥的子孫
俄南同他瑪生仔, 係入珥嘅account嘛

俄南對細蚊仔的教育極為重視, 就係一番苦心訓練佢地渡海泳, 期望培育出world champion ...
沙文 發表於 2010/12/17 20:06

噢.........呀

看....俄南的子孫
回復 26# beebeechan

俄南對細蚊仔的教育極為重視, 就係一番苦心訓練佢地渡海泳, 期望培育出world champion嘛
車, 俄南係試下大嫂夠唔夠誠心嘛

真係咁有需要嘅, 大嫂就會在地上揩翻撻子孫漿搽入去個窿啦 ...
沙文 發表於 2010/12/17 11:16

你雖然短, 體內射點都幫班子孫游少三, 四吋. (希望有哩)
子孫無喇喇游多幾倍路, 游到都殘廢哩.
車, 俄南係試下大嫂夠唔夠誠心嘛

真係咁有需要嘅, 大嫂就會在地上揩翻撻子孫漿搽入去個窿啦

請不要用東方人的道德觀看此事。
kyo_028168 發表於 2010/12/15 08:42

現在不論應否扑亞嫂,
是論應否撒精在地 (或顏射, 脊射咁講)
俄南就亞嫂就扑, 精就收起,
點解咁就係罪, 你明未呀

若不知人在論著甚麼, 耐心回帖細讀才好出帖可以嗎!!!!!!!!!!!!
一插咀便九唔搭八
回復 18# beebeechan

請不要用東方人的道德觀看此事。
回復 20# 沙文

遺在面上或在背脊上,都會很容易再遺落地下的。
咁有研究....
有前途,有前途
路人甲
睇完條片, 我就興起一個問題何解俄南不肯遺在大嫂的面上
遺在地上要轉身才可以做到. 照計遺在面上會較容易嘛
即使係玩狗仔式
遺在背脊上都快過遺在地上
有無咁既屣士?
beebeechan 發表於 2010/12/12 13:00

sorry 冇你size啊!
為甚麼哥哥的遺孀就照扑, 不體內射令亞嫂懷孕是惡事呢?
兒童講聖經故事大賽
"俄南知道生子不歸自己、所以同房的時候、便遺在地、免得給他哥哥留後。俄­南所作的、在耶和華眼中看為惡、耶和華也就叫他死了。(創世紀38:9-38:10)­"
.
奧賣葛 發表於 2010/12/11 01:20

路邊有乞丐向人討錢。

有條友行過, 望下個乞丐, 掏出銀包, 拿出 $100 美元.....

跟著..........

我都覺得條友好很賤, 想打佢一鑊甘!
你有無咁既感覺呢?
條友所作的、在耶和華眼中看為惡、

如不懂解聖經故事既含意, 問下人先好無?
請問咩size呀
奧賣葛 發表於 2010/12/12 02:44

有無咁既屣士?
有無男裝, 前邊開窿過款
beebeechan 發表於 2010/12/12 02:10
請問咩size呀
高級模式 | 發新話題
換一個