返回列表 回覆 發帖

[發問] 吸血僵屍與gay督教

唔怪得要等咁耐, 而家人口膨脹得咁緊要, 要所有人死清光, 不知要等何年何月?
怪不得連人子都唔知世界幾時未日啦! 取巧!
「看!我同你們天天在一起,直到今世的終結。」(瑪竇福音28:20) ...
beebeechan 發表於 2010/12/20 16:16

傻仔....佢今世終結咗好耐啦

BTW, 用中文玩碟仙, 好似唔多方便
個board寫得幾多字啫?
請著個阿穌咁, 一腳牛屎講極都三幅屁還OK
但若想同許慎、段玉裁等傾下學術問題, 此塊碟仙板上的漢字就肯定不敷應用

請問有冇印上倉頡碼之碟仙板, 等大仙指碼成字, 方便溝通呢?
Don't know where God is but the Devil is in the details
但若想同許慎、段玉裁等傾下學術問題, 此塊碟仙板上的漢字就肯定不敷應用

沙文 發表於 2010/12/21 11:22

塊字板上當會有「你」「收」「皮」三個字罷
回復 24# beebeechan

俾穌仔用嘅應該會有
他表示,惡魔只能透過當事人邀請才會進入,附身在人身上
沙文 發表於 2010/12/19 18:35

神父的描述都唔合邏輯嘅
咁有禮貌就唔係惡魔啦
唔通神父只能透過當事人邀請才會雞姦?
回復 26# 沙文

講得好啱!

你看不到, 連喉核也大了嗎?
那是贅肉, 笨蛋
那是贅肉, 笨蛋
dior13dior13 發表於 2010/12/22 18:27

噢, 你還算不十分弱智
禿頭是年老脫髮, 笨旦!
請問有冇印上倉頡碼之碟仙板, 等大仙指碼成字, 方便溝通呢?

咁就死了
我用開速成...
有冇速成版(連number同空白)
路人甲
噢, 你還算不十分弱智
禿頭是年老脫髮, 笨旦!
beebeechan 發表於 2010/12/22 20:30

拿出年輕時的照片提證!
拿出年輕時的照片提證!
dior13dior13 發表於 2010/12/24 00:15

你這個要求就証明你真的很弱智囉

我與這位驅魔神父不稔熟, 沒有他的年輕照片。
你這個要求就証明你真的很弱智囉

我與這位驅魔神父不稔熟, 沒有他的年輕照片。 ...
beebeechan 發表於 2010/12/24 00:58

那你怎麼知道他是老年落髮?
dior13dior13 發表於 2010/12/24 18:20

是的, 我不知他脫髮原因是老年
你卻好肯定地知他脫髮原因是驅魔!
你真好很勁, 好利害呀!
是的, 我不知他脫髮原因是老年
你卻好肯定地知他脫髮原因是驅魔!
你真好很勁, 好利害呀! ...
beebeechan 發表於 2010/12/24 22:21

你怎麼知道不是?
dior13dior13 發表於 2010/12/24 18:20

你怎麼知道不是?
你怎麼知道不是?
beebeechan 發表於 2010/12/25 00:29

我就知道不是, 不信你摸摸你的頭是不是禿了呀
人不死清光, 怎算這世代終結先?
beebeechan 發表於 2010/12/21 10:53

原來人要死光才算這個世代終結呀!!

信耶穌信到人要死光終結這個世代, 你好像滿自滿的
高級模式 | 發新話題
換一個