返回列表 回覆 發帖

我的標語

基督徒
「真理」奴
係度嘈
博大毛!
我又諗到個,不過係英文黎XDDDD

"Christianity, an absolute barrier of human's life that violates intellection and conscience."
「當你以為自己成為世界的中心時,世界便會開始原諒你的幼稚及無知。」
--by 天宮真奈美@<AV>

"Achieve unlimited creation by limited resources."
"Anyone who infringes upon other's creation should never be forgiven."
--by Kagura@Invisible Soci
離教者
自愛者
耶教者
請借「歪」!
「人地賺錢買花戴,基基賺錢比主駛」

這句諷刺基基比十一奉獻給教會
要我再信基督教不如一刀捅死我

不理天堂的引誘,不理地獄的恐嚇,總之我和基督教誓不兩立

http://hk.myblog.yahoo.com/beckyhk720
基基豬事八,人地嫌基煩,基基假仁義,人地趕基走!!

http://hk.myblog.yahoo.com/beckyhk720
年廿八 洗邋遢
基基諸事八

行公義 無辦法
假仁假義先會發

仲有XD

「想耶教行公義? 唔該慳番啖氣!」

「當你以為自己成為世界的中心時,世界便會開始原諒你的幼稚及無知。」
--by 天宮真奈美@<AV>

"Achieve unlimited creation by limited resources."
"Anyone who infringes upon other's creation should never be forgiven."
--by Kagura@Invisible Soci
木屍夠奸,基基夠蠢,天下有雙,齊齊夾band

信徒鈍,
基基蠢,
攞去浸豬籠。

木屍奸,
執事爭,
偷呃拐騙都話岩
原帖由 迷彩朱古力 於 2007-2-20 19:54 發表
信徒鈍,
基基蠢,
攞去浸豬籠。

木屍奸,
執事爭,
偷呃拐騙都話岩

我十分喜歡你的標語----超精練!
基督徒   唔用腦
只有耶穌先最好
木屍傳道全讚好
信徒搞到無晒腦,無得撈!

愛耶穌  忘父母
點講都係最離譜
基督徒 無用腦
理性分析全部無
木屍傳道幫唔到
日後點係世界撈
道德標準set得高
其實人性達唔到
怒氣情緒谷滿肚
日後爆煲點算好,點彌補
愛耶穌   事奉好
做到明天朝候早
相眼通紅極疲勞
影響正職無得撈
咁樣先叫愛耶穌?

電視機   睇基基
信徒見証樣樣齊
壞人變好確離奇
真相全部係屋企
只係基基無影起  無影起!
各位玩時,請聽我一言。

凡標語有(部分)粗口/諧音者,雖然好笑,但看是不宜放在右上角區域,因為怕影響小朋友嘛。

你地可以繼續作,但有關標語將不收錄,好唔好?
電視機   收音機
全係信主既傳奇
其他宗教無得趾
排他心理確「盞鬼」!
間中傳道有d 腦
知道教規博大毛
只係台上講唔到
唯望飯碗保到老
信耶穌   感恩好
死人冧樓都話好
就算條氣透唔到
紅事白事全用到