返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 耶穌出生記

搞笑,唔好認真
有一日,上帝(下稱"神")係街度見到一個女仔叫馬x亞,又可以叫馬利x(下稱"馬姐")
一時性起就**左馬姐,then洗左馬姐既記憶
但係做小左一件事,唔記得自己搞大左馬姐個肚
最後生左個叫耶x or x穌(下稱"馬仔")既小朋友
為左隱藏事實,就叫天使同馬姐個老豆講左一堆說話(相信大家都一定知,唔講啦)
又同馬姐講一堆說話(都唔講啦)
                                             故事完滿結束
                                                                   完
神要一個女子懷孕, 要「搞」才可以的話,
都不是神哩
神棍才是想搞。
beebeechan 發表於 2010/12/22 20:21

不用搞就有這叫無中生有, 你的神好利害呀
forget about it la, they wont understand your rumor kar..... they are dead solid in their faith and  ...
Guest from 121.202.59.x 發表於 2010/12/23 14:43

「天主搞瑪利亞」, this is , of course , a rumor , (NOT a humor at all.)
吐血中....

激死我了..
(我的英文屎, 都係講番中文好了。)
forget about it la, they wont understand your rumor kar..... they are dead solid in their faith and in their brain kar...
吐血中....
唔該睇多次上面...
都話係神色心起**左馬利亞....
激死我了.....
路人甲
都話係神搞左馬利亞....
him1006 發表於 2010/12/22 19:35

神要一個女子懷孕, 要「搞」才可以的話,
都不是神哩
神棍才是想搞。
都話係神搞左馬利亞....
路人甲
我既意思係
神可以話佢係貞女
只係一個借代(我中文唔叻,明就得啦)
him1006 發表於 2010/12/22 11:50

神需要一貞女, 便會找來一個貞女來完成祂的計劃。 (係咪當年猶大境內以色列民族無貞女先?) 祂找到了瑪利亞囉。
何需要找一個破處的女子來扮貞女, (或同佢補番塊膜?)
蠢人諗野, 的確係左兜右曲
我既意思係
神可以話佢係貞女
只係一個借代(我中文唔叻,明就得啦)
路人甲
整番塊豬皮落去咪得lor
him1006 發表於 2010/12/22 09:02

乜貞女既定義係有無塊膜?
哥哥仔果然係重膜的青頭仔, 對性知識真的膚淺

(講聖經你唔掂, 講性經...你仲唔掂啵)
貞女生子

整番塊豬皮落去咪得lor
路人甲
回復 2# beebeechan

佢都唔係凡俗市井的哥哥仔

貞女生子, 的確是一項奧蹟。
既然是奧蹟, 凡俗市井的哥哥仔你, 又怎會咁易明白呢
高級模式 | 發新話題
換一個