返回列表 回覆 發帖

[發問] 聖經中 有用人做祭祀嗎

咁你又講得唔岩WO....

好似我咁,由小至大都無中獎運的人,每次抽獎我都係心諗:千其唔好中﹗千其唔好中﹗ ...
kyo_028168 發表於 2011/1/4 12:07

唔係啵
我買了, 會話中哩..中哩..中哩...呢次實中
結果仍是 0 中獎
又來晒命啦! 下次趺死你呀!
葉仔 發表於 2011/1/4 12:08

跌...咪襯低吸納囉...!呵呵
傻豬
跌...咪襯低吸納囉...!呵呵
傻豬
beebeechan 發表於 2011/1/4 12:31

看來你都是宅男一個, 有那麼多身家買股票! 不然就那麼多時間上來呃水吹!
看來你都是宅男一個, 有那麼多身家買股票! 不然就那麼多時間上來呃水吹! ...
葉仔 發表於 2011/1/4 12:34

我買仙股之喎
看來你都是宅男一個, 有那麼多身家買股票! 不然就那麼多時間上來呃水吹! ...
葉仔 發表於 2011/1/4 12:34

你無身家, 無時間, 咪一樣成日上來吹水!?
我買仙股之喎
beebeechan 發表於 2011/1/4 12:43

仙股唔穩陣啦! 不過你要送屎, 冇人阻你
你無身家, 無時間, 咪一樣成日上來吹水!?
beebeechan 發表於 2011/1/4 12:43

超, 我有身家要打出肚皮給你看嗎? 像你一樣晒命好嗎? 傻瓜!
超, 我有身家要打出肚皮給你看嗎? 像你一樣晒命好嗎? 傻瓜!
葉仔 發表於 2011/1/4 12:48

哈...那我又為何要打出我肚皮讓你看???傻傻豬

咁想睇?
哈...那我又為何要打出我肚皮讓你看???傻傻豬

咁想睇?
beebeechan 發表於 2011/1/4 12:53

今天天氣冷, 你剛才已經打出了肚皮給我看, 話自己上星期賺了皮幾野! 真係超你呀!
今天天氣冷, 你剛才已經打出了肚皮給我看, 話自己上星期賺了皮幾野! 真係超你呀! ...
葉仔 發表於 2011/1/4 12:56

今日個市, 唔沽先奇哩
有錢唔執咩
今日個市, 唔沽先奇哩
有錢唔執咩
beebeechan 發表於 2011/1/4 12:57

唔駛咁快啦....遲D去到3萬點! 我就唔放住喇!
好似你咁短視架咩!
唔駛咁快啦....遲D去到3萬點! 我就唔放住喇!
好似你咁短視架咩!
葉仔 發表於 2011/1/4 13:00

你咪做緊基基既所為哩
你點睇市係你既眼光,
你要把你眼光加諸在我身上, 咁就易生衝突架囉
(雖然, 你會係為我好, 想我賺多一點)

30000點......好遠下囉...
要行神蹟

而且..短炒..係咪要短視哩?
你咪做緊基基既所為哩
你點睇市係你既眼光,
你要把你眼光加諸在我身上, 咁就易生衝突架囉
(雖然, 你會係 ...
beebeechan 發表於 2011/1/4 13:04

我才沒有你基基咁偉大! 不過我應為可以睇多日啫
我才沒有你基基咁偉大! 不過我應為可以睇多日啫
葉仔 發表於 2011/1/4 13:08

咁我等錢洗, 發錢寒嘛
要供樓要養車, 要養番狗, 要嘆紅酒
人人既情況都不同, 不要論斷人嘛
咁我等錢洗, 發錢寒嘛
要供樓要養車, 要養番狗, 要嘆紅酒
人人既情況都不同, 不要論斷人嘛 ...
beebeechan 發表於 2011/1/4 13:35

咁多野要供養, 真可憐!
我樓就甩掉了, 車又甩掉了, 養人仔回報率仲高過養狗. 唉...真是一山還有一山高!
你嘆紅酒, 我嘆三蒸, 別有一番風味在心頭!
咁多野要供養, 真可憐!
我樓就甩掉了, 車又甩掉了, 養人仔回報率仲高過養狗. 唉...真是一山還有一山高!
...
葉仔 發表於 2011/1/4 14:21

呢個世界, 無話絕對的對與錯囉
多從別人的位置看事好過好自己既標準去論斷別人。
thirty-six thousand oxen, of which seventy-two fell as tax to the LORD;

beebeechan 發表於 2011/1/4 09:02

天主養牛呀?!

帳幕變牛棚了!
天主要向你顯示, 不一定你夢到祂囉
給你一埸大病, 死不得生不得的也可以.
也許給你中一個大彩票也可以
給你連埸考試也敗北的銼拆也可以, 無論你如何勤力, 總是不及格beebeechan 發表於 2011/1/4 09:15

基督教, 越講越邪門

帳幕變牛棚呀?

不要臉的東西

「為何否定司徒先生的主觀經歷!?
每個人有他的感受及體會!
司徒先生相信神,他信神醫治,有何不可?
死了,也是神的心意,又有何不可?
不是同一角度看事物,當然樣樣都看不過!
倒不如看看自己的信念是否有漏洞?那樣更為得益!」

「反基只為離教合理化,
想說明, 我不信....是聰明過人的
我無行錯!」

在以前台灣還沒有健保的時候,窮人生病沒有錢看醫生,聽說教會可以治病於是就把病人抬到教會,沒想到抬到教會就不治死亡了,牧師問他:你們抬死人來教會幹嘛?他說:你們不是可以使死人復活嗎?
高級模式 | 發新話題
換一個