返回列表 回覆 發帖

正確態度看人獸交

原帖由 沙文 於 2007-6-5 11:56 發表
最近淫審聖經不成,鬧得沸沸揚揚,外間有不少不明真相的人仕誤解了聖經,以為聖經不准人獸交,好似很專制的樣子,事實並非如此,我覺得我應該站出來說句公道話。

舊約時代,聖經是不容許人獸交的:
出22:19        凡與獸淫合的、總 ...

難怪歌仔都有得唱 : 做隻貓做隻狗不做情人 做隻寵物至少可愛迷人~
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 沙文 於 2007-6-5 22:43 發表
冇錯,很高興古巨基雖然個名衰,有個「基」字,但他也明白此理:

事實是,聖經原先不贊成人獸交,但後來取消了不贊成人獸交

老大你唔駛乍帝喜歡埋個"基"字咩?
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-6-6 11:13 發表
係呀,但佢衰在有個基字冇個督字嘛

但佢係"巨基"WOR
你咁都唔比下面....
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-6-7 00:40 發表
但弊在姓古。古時係巨基,今日風光不再

我要地慎終追遠嘛  老大你就比番少少面佢啦
而且佢首歌咁抵讚  你未咁孤寒啦  d"乍帝喜愛"又唔會換到錢既
花開花落花無缺!

原帖由 hund 於 2007-6-7 20:13 發表
各位可曾試過受其他動物挑逗?

雌犬很多會愛上主人的,但其他動物相信少之又少。

+++
耶和華不單給人自由意志,也給禽獸自由意志,但對禽獸郤沒有天堂更沒提及永生。

禽獸給人強姦後還得要整治,而且是死!可憐!
...

這是可以解讀的
因為天父是照他的樣子做出人來
如果連豬狗也得上天堂  那豈不是說明了天父的樣子和豬狗沒兩樣?
花開花落花無缺!

回復 #40 的帖子

老大  佢好似想挑你機wor
花開花落花無缺!

回復 #43 沙文 的帖子

你個答案仲唔夠abnormal?
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-7-10 13:36 發表
呢個concept係您教我的嘛......

喂 我都係跟你學架ja~ ...我幾時教過你
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個