返回列表 回覆 發帖

日本核危機持續 基督徒技工核電站緊守崗位

回復 1# android

今次出手改變命運的不是神, 而是50位勇士用生命換來的!
神從來都袖手旁觀!
回復 3# drsherlock

不公義啊! 所以從來神就不是愛世人啦!
哦...香港, 或南中國地區地震機率好低架?
那大亞灣核電廠的防震設計, 可抵八級地震, 便變得多餘了?
日本 ...
beebeechan 發表於 2011/3/26 11:14

那你就想香港地震嗎? 黑心!
無得想, 也無得唔想

災難....隨時都會降臨每個人頭上.....不知何年何時
災難來時, 不論是基基, 反基,  ...
beebeechan 發表於 2011/3/26 12:00

那當然啦! 神根本不會特別眷顧世人, 所以為什麼有句話是"信耶穌, 你和你一家都得救"先?
回復 34# beebeechan

係咩? 有什麼是應驗過? 應驗落空都有好多好多喎! 點計?
拿, 今期就彈咗個李丞責出來, 佢預言到地震, 核爆, 核漏,
唔通佢又係神??
喂...不嘍我都係話地震係天災
你幾時見我出帖話係天主懲罰
地震懲罰論係乜野人開帖講先? 你地班反基咋. ...
beebeechan 發表於 2011/3/29 01:24

咁就使咩幾十億天主教徙, 基督徒祈禱吖, 多鬼餘, 祈來祈去, 天災咪一樣發生,
搵耶神保佑, 憐憫就死咯!
係咪....有甚麼是落空過?? 應驗都有好多好多喎, 點計?

我只係話聖經講的許諾應驗, 我幾時講話李某講的也 ...
beebeechan 發表於 2011/3/29 11:02

聖經連出入埃及的時間都錯, 真係唔知佢應驗咩咯!
李某的應驗, 都會講今年之內發生的事, 你耶神呢? 幾時會發生都唔知, 任佢吹都得啦!
哈....你要知人錯
你本身都要好清楚知道以色列人入出埃及既時間架喎
你係邊到搵到咁狠勁既史料, 考古証據 ...
beebeechan 發表於 2011/3/29 11:30

就係睇本聖經, 未信佢一睇都錯晒, 真係連考古都唔使睇呀!
點解聖經作者咁馬虎, 低水平?
高級模式 | 發新話題
換一個