返回列表 回覆 發帖

[分享] 過癮!!離神者之家!!

狸添命FANS,鐿意一個人係盲目嘅!!
Guest from 180.219.215.x 發表於 2011/4/13 21:19

right!!
狸添命, 劉添刺等只能吸引到班傻仔於一時...有班傻仔肯送錢比佢洗,佢冇理由會拒絕架!! ...
Guest from 121.202.33.x 發表於 2011/4/12 18:19

狸添命FANS,鐿意一個人係盲目嘅!!
回復 43# Guest from 121.202.33.x

咁又未必。您送錢比我洗,我係都唔要
多人作者為促銷佢地新出既書, 言論都會出位一陣子。
如 Richard Dawkins, Bart Ehrman, Stephen Hawking, 小輩如李天命, 劉天賜
好比靚模明星仔為求出名, 不惜一脫露警鐘, 起碼都要烏低身騷下事業線beebeechan 發表於 2011/4/11 22:29

狸添命, 劉添刺等只能吸引到班傻仔於一時...有班傻仔肯送錢比佢洗,佢冇理由會拒絕架!!
回復 41# beebeechan

係呀。鼠輩牙擦穌為求出名,犧牲色相,掛臘鴨時褲都唔著,都吸引到若干followers
算啦, 哩D"神棍"嘩眾取寵為搵食.
你見他的網上思考已經漸漸衰亡,基督徒你們放佢一條生路啦! ...
Guest from 121.202.91.x 發表於 2011/4/11 20:05

多人作者為促銷佢地新出既書, 言論都會出位一陣子。
如 Richard Dawkins, Bart Ehrman, Stephen Hawking, 小輩如李天命, 劉天賜
好比靚模明星仔為求出名, 不惜一脫露警鐘, 起碼都要烏低身騷下事業線
算啦, 網上已經好多人插過佢李天命, 佢亦唔敢像以前咁囂了...
佢都係搵啖食"姐" ...
Guest from 121.202.49.x 發表於 2011/4/11 07:05

算啦, 哩D"神棍"嘩眾取寵為搵食.
你見他的網上思考已經漸漸衰亡,基督徒你們放佢一條生路啦!
回復 36# Guest from 121.202.49.x
係呀。網上好多人插天主,插到佢直情以後匿埋唔敢見人添啦
應該係"極"有品
佛你老母
dior13dior13 發表於 2011/4/4 04:29

呢d佛教徒真係有品!
車...我都可以插佢唶
beebeechan 發表於 2011/4/10 07:07

算啦, 網上已經好多人插過佢李天命, 佢亦唔敢像以前咁囂了...
佢都係搵啖食"姐"
車...我都可以插佢唶
beebeechan 發表於 2011/4/10 07:07

李天命「信則有不信則無」常被拿來作為不能用理性檢查信仰的藉口,但如果這種論調成立,上帝就會很害怕的了,因為據此論調,你只要不信上帝存在,上帝就不存在了。」

可CLICK 以下網頁看佢點發嗡風
http://www.rthk.org.hk/elearning/leetm2/discusstopic02dp1.htm
回復 33# beebeechan

天主仲慳皮。就算想搞大條女個肚,都插唔入門罅,只能隔幾條街感動佢
回復  beebeechan

豐儉由人嘅啫
姨太冇天主咁大食,晚晚都規定收10%
任我打賞嘛 ...
沙文 發表於 2011/4/10 11:36

你應該係幾節儉,
ups 咁...送野只送到門口
回復 31# beebeechan

豐儉由人嘅啫
姨太冇天主咁大食,晚晚都規定收10%
任我打賞嘛
回復  beebeechan

是的, 是有神, 有天主

.....「有」不是指存在, 不存在, 是愈來愈多的意思

有天主
愈 ...
沙文 發表於 2011/4/10 08:06

何富翁都係娶四個老婆唶
你想娶十一個?
得唔得呀你?
回復 29# beebeechan

.....「有」不是指存在, 不存在, 是愈來愈多的意思

有天主
愈來多天主.....每個天主收一份十一,第十一個天主您就負收入啦
「信則有不信則無」常被拿來作為不能用理性檢查信仰的藉口,但如果這種論調成立,上帝就會很害怕的了, ...
Guest from 121.202.26.x 發表於 2011/4/10 00:00

是否你想話:
只是你不想信

咁又唔同討論焦點架啵
「信則有不信則無」常被拿來作為不能用理性檢查信仰的藉口,但如果這種論調成立,上帝就會很害怕的了, ...
Guest from 121.202.26.x 發表於 2011/4/10 00:00

你可能無留心我的帖
我老早加了注腳.....「有」不是指存在, 不存在, 是愈來愈多的意思
高級模式 | 發新話題
換一個