返回列表 回覆 發帖

[分享] 過癮!!離神者之家!!

算啦, 哩D"神棍"嘩眾取寵為搵食.
你見他的網上思考已經漸漸衰亡,基督徒你們放佢一條生路啦! ...
Guest from 121.202.91.x 發表於 2011/4/11 20:05

多人作者為促銷佢地新出既書, 言論都會出位一陣子。
如 Richard Dawkins, Bart Ehrman, Stephen Hawking, 小輩如李天命, 劉天賜
好比靚模明星仔為求出名, 不惜一脫露警鐘, 起碼都要烏低身騷下事業線
回復 41# beebeechan

係呀。鼠輩牙擦穌為求出名,犧牲色相,掛臘鴨時褲都唔著,都吸引到若干followers
多人作者為促銷佢地新出既書, 言論都會出位一陣子。
如 Richard Dawkins, Bart Ehrman, Stephen Hawking, 小輩如李天命, 劉天賜
好比靚模明星仔為求出名, 不惜一脫露警鐘, 起碼都要烏低身騷下事業線beebeechan 發表於 2011/4/11 22:29

狸添命, 劉添刺等只能吸引到班傻仔於一時...有班傻仔肯送錢比佢洗,佢冇理由會拒絕架!!
回復 43# Guest from 121.202.33.x

咁又未必。您送錢比我洗,我係都唔要
狸添命, 劉添刺等只能吸引到班傻仔於一時...有班傻仔肯送錢比佢洗,佢冇理由會拒絕架!! ...
Guest from 121.202.33.x 發表於 2011/4/12 18:19

狸添命FANS,鐿意一個人係盲目嘅!!
狸添命FANS,鐿意一個人係盲目嘅!!
Guest from 180.219.215.x 發表於 2011/4/13 21:19

right!!
高級模式 | 發新話題
換一個