返回列表 回覆 發帖

[發問] 沒人性的野蠻宗教,點解要歧視同性戀者!!

回復  hellboy

的傻嗎?

咁都抽基督教水
如果基督徒會搞到人無命 咁而個好明顯都唔係-.-十誡有講不可殺人 ...
Guest from 210.6.105.x 發表於 2011/6/10 22:05

穆斯林都喺耶教徒嘛,而且聖經又唔喺無叫人殺人例如:
歌羅西書
3:5 所以要治死你們在地上的肢體‧就如淫亂,污穢,邪情,惡慾,和貪婪,(貪婪就與拜偶像一樣‧)
佛經五戒:不殺生、不偷盜、不邪淫、不妄語、不飲酒。
不邪淫??........."罰徒"一樣好色, "禾尚"一樣鹹濕.
基督徒自己都違反聖經的教導,還好意思說別人。
基督徒自己都違反聖經的教導,還好意思說別人。
VIN 發表於 2011/6/11 11:51

離徒者自己都不熟聖經的教導,還好意思說基督徒。
離徒者自己都不熟聖經的教導,還好意思說基督徒。
Guest from 121.202.89.x 發表於 2011/6/11 13:03

睇你粗口爛舌,又淨喺識扮鸚鵡,就知你唔單單喺唔熟聖經教導,而是一丁點兒都不曉,淨喺識駁嘴,但喺完全又無料到,正一廢物。
回復 44# Guest from 121.202.89.x

對聖經很熟的基督徒都如此了,何況不熟的人!
睇你粗口爛舌...hellboy 發表於 2011/6/11 15:09

粗口爛舌?哎呀,  我copy你哋罵基督徒的字句架咋...粗口應該冇版權啩!
乜你認為離教者的字句是粗口爛舌咩!!
鸚鵡...hellboy 發表於 2011/6/11 15:09

鸚鵡有乜唔好唧,
點解你要歧視鸚鵡...
粗口爛舌?哎呀,  我copy你哋罵基督徒的字句架咋...粗口應該冇版權啩!
乜你認為離教者的字句是粗口爛舌 ...
Guest from 180.219.252.x 發表於 2011/6/11 18:17

總之你就喺粗口爛舌,又淨喺識扮鸚鵡,唔單單喺唔熟聖經教導,而是一丁點兒都不曉,淨喺識駁嘴分身,但喺完全又無料到,正一廢物。
我出去wet 咯,你慢慢癲啦
我出去wet 咯,你慢慢癲啦
Guest from 180.219.252.x 發表於 2011/6/11 18:22

襯地淋啦你。
襯地淋啦你。
hellboy 發表於 2011/6/11 18:26

臨出門口前一句...
你真係好易比人激親, 太衝動了!!
see you.
臨出門口前一句...
你真係好易比人激親, 太衝動了!!
see you.
Guest from 180.219.252.x 發表於 2011/6/11 18:32

慳啲啦你。
慳啲啦你。
hellboy 發表於 2011/6/11 18:59

唉,香港地生活逼人,
             邊個唔要慳D吖...
乜你認為離教者的字句是粗口爛舌 ...
Guest from 180.219.252.x 發表於 2011/6/11 18:17

自認"粗口爛舌"!!
襯地淋啦你
hellboy 發表於 2011/6/11 18:26

離教者把口應該收吓啦
唉,香港地生活逼人,
             邊個唔要慳D吖...
Guest from 180.219.213.x 發表於 2011/6/11 21:51

你連我咁簡單一句說話都睇唔明,理解力確實是低能。
離教者把口應該收吓啦
Guest from 121.203.201.x 發表於 2011/6/13 10:09

點解離教者要收口,基督教的傀儡唔使收口?分身扮中立,我覺得你好低裝囉。
點解離教者要收口,基督教的傀儡唔使收口?分身扮中立,我覺得你好低裝囉。 ...
hellboy 發表於 2011/6/13 11:13

慳啲啦你。
慳啲啦你。
Guest from 121.203.201.x 發表於 2011/6/13 11:32

又鸚鵡學舌,so cheap!
高級模式 | 發新話題
換一個