返回列表 回覆 發帖

衛生署歧視我!

當高級行政主任Fred Wong,王耀光先生,知道我係亞廉後,他便侮辱我: 「點解請個敢嘅人返嚟呀?」
之後他還騙去我的醫生證明和上庭證明!
衛生署最後唔同我續約和歧視我!
梁挺雄醫生,前衞生署副署長,should come out to say something and he should not have reported the police in 2009 because I sent him lots of e-mails!!!
建議向申訴專員公署及平等機會委員會投訴:
http://www.ombudsman.gov.hk/
http://www.eoc.org.hk/
支持鼓勵每位離教者
當高級行政主任Fred Wong,王耀光先生,知道我係亞廉後,他便侮辱我: 「點解請個敢嘅人返嚟呀?」
之後他還騙 ...
Guest from 124.158.209.x 發表於 2011/8/22 17:14

似乎 fred wong 真係無睇錯人。
我係亞廉!掌相批我係皇!老年做總統或地區領袖! 我最叻係理論物理學!
清洪大狀:
你好嗎?
請問陳日君主教係唔係要天主教會支付7百萬港元給你打官司?
你有否想過捐那7百萬到青山醫院呢?
我們會好多謝你!?
我係亞廉
返回列表
高級模式 | 發新話題
B Color Image Link Quote Code Smilies
換一個