返回列表 回覆 發帖

恩愛的一軛:周啟邦夫婦

回復 #1 抽刀斷水 的帖子

原帖由 抽刀斷水 於 2007-7-19 20:18 發表
能夠想像沙文兄御妻術應不會比周先生差,生活自當比這對夫婦更幸福吧?

但薏蘊的御夫術比周太強上數倍
所以沙文今天如此聽話

花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

回復 #6 Paul 的帖子

我死前走離搵你決志米可以順便上埋天堂law
花開花落花無缺!

回復 #9 沙文 的帖子

新布補舊衫的問題係你同羅沙蓮播
唔係你同嫂夫人wor~ 未係度扮野~
花開花落花無缺!

回復 #11 沙文 的帖子

但補衫的是羅沙蓮唔係薏蘊wor
花開花落花無缺!

回復 #13 沙文 的帖子

即係話 邊個同你一齊 就一定要讚成復僻Oct 7, 1971之前的婚姻制度啦
我唔信嫂夫人會讚成wor
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-7-24 14:32 發表
所以我先要用實驗證明移鼠大聖呢個「冇人用新布補舊衫」理論係錯嘅。唔通您掉轉槍頭支持移鼠大聖lu喎?

理論係錯, 但事實係真嘛! 所以我建議周太最好向嫂夫人補習一下御夫術
咁就一定 好多啦

花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-7-24 14:46 發表
乜鬼野事實啫?事實就是一夫一妻制根本就是大秦景教的文化侵略!根據1875年的《婚姻條例》規定,‘非基督教人士,依照其本身信奉之法律禮教結婚者’,即視為合法婚姻。而家搞到唔理您信唔信大秦景教都要遵守大秦景教的教規,您居 ...

咁我都加多句law, 羅沙蓮都要跟嫂夫人學下御夫術 方便日後幫手一起管理沙文, 三人共謀幸福
為徒者 我都算唔話得啦
花開花落花無缺!

回復 #19 沙文 的帖子

咁都唔滿意? 乜你咁難服侍架...
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個