返回列表 回覆 發帖

基督徒的問題希望各位解答

回復  beebeechan
點同你有咁多時間時間check 清楚d字

基督徒 發表於 2011/11/8 10:19

係你要坐係屎坑內食便當,
咁就唔好賴便當一陣味!

(不過, 你已經愛上左我既帖, 不看, 不回周身唔自在哩?)
回復 179# beebeechan

耶穌錯犯左法la 你唔係唔知呀
回復 180# beebeechan

手機打字好苦 唔同你傾住 不過老師記得食藥wo
(不過, 你已經愛上左我既帖, 不看, 不回周身唔 ...
beebeechan 發表於 2011/11/8 10:23 [/quote]
你的幻覺太重了 反轉了來說。 你看我的帖看到要捉錯字 吹毛求疵 同發狼唳 才是呢 看看你在這個壇的回復量 就知你的為人 死牛一面頸 都唔接受實現 聖經都話你知耶穌死左家LA 係死呀 人死不能復生 節便 把LA你
聖經話耶穌活復你都好信 唔信你死一次睇睇 三日後返唔返到來 不個頭7都可以未返來睇睇既 耶穌家鄉興頭3 返來探下D11佢條女姐 如果咁都算返生 全中國人都復活LA 頭7實返家探下D家人GA
聖經話耶穌活復你都好信 唔信你死一次睇睇 三日後返唔返到來 不個頭7都可以未返來睇睇既 耶穌家鄉興頭3 返來探下D11佢條女姐 如果咁都算返生 全中國人都復活LA 頭7實返家探下D家人GA

基督徒 發表於 2011/11/9 00:10

如果你有睇聖經, 有認識多一點基教先來反,
你應知基督徒是不能復活自己, 復活人是天主的事。
你呢種唔知又唔問, 以為就係咁既態度最累事囉。
你看我的帖看到要捉錯字 吹毛求疵 同發狼唳

自辯咁多把輪咩
大前題是: 你有無寫錯字!! 錯字連連? 這是不是事實?
聖經都話你知耶穌死左家LA 係死呀

當年與耶穌生活過的人, 他們的記述和作供都是說耶穌復活了, 並與他們生活了40日, 他們更在耶路撒冷目送耶穌升到天上。
回復 185# beebeechan

第一你的幻想征 又出現了 我邊有反教呀 你係時候食藥了
頭7 你都唔識 就唔好拋書包LA 唔同地方唔同習俗 http://zh.wikipedia.org/wiki/頭七
你唔比耶穌個家族興 頭3 +40日家
回復 186# beebeechan

我係打字唔好呀 E個時代係網絡世界睇得明就得LA 你唔明 好明顯係 老餅LA 食藥LA

回復 187# beebeechan

在世界上大把神復活過LA 你唔去信係要撰耶穌 你係唔係叫意左佢老母又同時係佢好婆既 馬利亞 呀 不過馬利亞正一大話精 唔交配就有仔生 唔知比邊只狗公搞大
生只狗仔 就屈耶和華 祂都十分可惜 我都係愛自己文族多D
不過馬利亞正一大話精 唔交配就有仔生 唔知比邊只狗公搞大
基督徒 發表於 2011/11/9 09:38

人同人交配生出你呢粒叉燒, 都係一個奇事.
回復 191# beebeechan

你未食藥呀 麥叉燒有生命的嗎會講野打字  你係唔係日日都要去燒味店 同你D老朋友傾計

你未食藥呀 麥叉燒有生命的嗎會講野打字  你係唔係日日都要去燒味店 同你D ...
基督徒 發表於 2011/11/9 13:44

你滿口廣東口音,無理由唔明白廣府話「生粒叉燒」係點解既。
你咪扮天真哩!
(你不是天真,是無知啫。)
回復 193# beebeechan

唔明WO 從來無人同我咁講過 咩有人咁話你咩 莫名奇妙 食藥LA 9中

唔明WO 從來無人同我咁講過 咩有人咁話你咩 莫名奇妙  食藥LA 9中 ...
基督徒 發表於 2011/11/9 19:18

係咪無人同你講過你寫野錯字連篇, 你就係無錯字呢? 莫名奇妙 !
回復 195# beebeechan

係呀 你講得岩 如果無錯 請問點講 錯左就緊係要講出來LA 講左我未知錯LO
我係唔明咩叫 生粒叉燒 係因為我未聽過 正如你知 咩叫 發狼唳 嗎 如果你明 你就一定聽過 你唔會 無LA LA 多達LA

係呀 你講得岩 如果無錯 請問點講 錯左就緊係要講出來LA 講左我未知錯LO
...
基督徒 發表於 2011/11/9 22:14

無內容都可以打到77個字, 陰勁
回復 197# beebeechan

同聖經比還差遠呢老師別誇獎我LA 學生提下你記得食藥呀 重有千其唔好係廁格食 我驚你食到......唔唔

同聖經比還差遠呢老師別誇獎我LA
基督徒 發表於 2011/11/9 23:01

誇獎就無, 一巴二巴掌就唔少勒
回復 199# beebeechan

叫左你唔好係廁所食藥LA 把口咁嗅既
高級模式 | 發新話題
換一個