返回列表 回覆 發帖

基督徒的問題希望各位解答

東主有喜嘛。順便慶祝校本條例敗訴
Don't know where God is but the Devil is in the details
東主有喜嘛。順便慶祝校本條例敗訴
沙文 發表於 2011/11/2 21:42

有喜? 中左靶?
(你仲得唔得呀?)
夭主教敗訴好振奮人心,梗得啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
夭主教敗訴好振奮人心,梗得啦
沙文 發表於 2011/11/2 21:46

如果係勝訴, 咁你咪要跳樓?
回復 84# beebeechan

係有咁打算。但法律都幾公正

回復 79# beebeechan

好難解比你聽WO 不過本書係提出個E個理論LO 只不過唔係指宗教而係指共主義 不過我發現應用於基督教一樣WORK姐 我重新一點 事實同理論係2回事 事實無無法改變的 理論係可以爭議的 。你唔可以話 太陽係圍住地球轉 。理論無絕對答案LO 你可以反駁 不過你都要 睇左人地個套先得家 ,我都比埋個書名LA E家比埋作者名你George Orwell 。同埋我唔同9UP導屍 。叫你去9問人OR 9講唔 ‘唔同學者有唔同睇法’LO 。 我有提供資料。你睇唔睇你的問題LA。
回復  beebeechan
理論無絕對答案LO 你可以反駁 不過你都要 睇左人地個套先得家 ,我都比埋個書名LA E家比埋作者名你George Orwell

基督徒 發表於 2011/11/3 12:10

你都講得岩架,
你要反駁聖經, 你都要睇左人地個套先得家 ,我都比埋個書名你哩, 叫聖經。
同埋我唔同9UP導屍 。

基督徒 發表於 2011/11/3 12:10

基本上都係一樣.
在不同話題上來狗翕.

回復 87# beebeechan

我唔會用聖經反駁聖經LO 我反駁聖經中意用歷史 同 事實( 已存在你改變唔到的 )
已經睇過了 正如唐唐話 TOTALY RUBBISH

回復 88# beebeechan

我E D呢係理論 我又無扭曲事實 我都無話 宗教無頁献LO 我個人認為禍害更多姐。你可以唔同意 你味講你個套出來LO ‘最緊要有証據 唔係等於廢話’ 呢句D老師講即
POWER corrupt EVERYTHING LO 歷史大家有眼睇個LO 我唔評論將來D教會 會點LA
不過以前 發生過既你唔可以話無LO 正如男人小一根肋骨咁LO 明明係到 重使矢口否認 事實不可誠認 點樣可以 用愛心說誠實話 呀 就當你小學未畢業 唔知 對住咁多人(重要小學都畢左業既人)講野都要 CHECK清楚DCOMON SNSE LO 重要無証據重哀

我唔會用聖經反駁聖經LO 我反駁聖經中意用歷史 同 事實( 已存在你改變唔到的 ): ...
基督徒 發表於 2011/11/3 21:35

唐唐無話 TOTALY RUBBISH
佢話: TOTALLY RUBBISH

另外, 唐唐是講: 「completely rubbish」
不過以前 發生過既你唔可以話無LO

基督徒 發表於 2011/11/3 22:05

發生過在以色列人身上的事呢?
你咪又係當無LO!
你何嘗不是在矢口否認事實!
正如男人小一根肋骨咁LO

現在是你男人是少一條肋骨, 多過是我在說男人少條骨囉.
你真盲基得緊要!

就當你小學未畢業 唔知 對住咁多人(重要小學都畢左業既人)講野都要 CHECK清楚DCOMON SNSE LO 重要無証據

如果你都知係要先尺尺 common sense 先出帖, 你便是造人群了.
回復 91# beebeechan

SORRY 打小左個 L   我係引用 ‘李兆光認同唐英年"Totally Rubbish"言論’ 打小左李兆光 不個重點係 RUBBISH

回復 92# beebeechan

我有話無咩 耶穌出現過 咁釋迦牟尼 穆罕默德  同一樣發發生過係其它種族身LA 你都要認LO  以色列人信未信9佢LO 做咩要話人地係魔鬼你就係神呢 可唔可以改口 話耶穌係其中一個神呢 ?? 同樣地要成認LO 有得撰 先係老板

回復 93# beebeechan

比喻姐 唔好對號入坐LO 小六未到都知LO 男女肋骨係一樣 只係想知道下D細節 下次用D有力即証據 串燒導屍 洛佢面姐
回復 94# beebeechan

你有無睇過家 我個帖係問野 唔係提供資料WO 有唔係教化人 又要COMOM SENSE 我唔明仙問姐   手快打錯左D英文姐(我係中國人)
COMOM SENSE 我唔明仙問姐   手快打錯左D英文姐(我係中國人)

基督徒 發表於 2011/11/4 10:56

你唔係問野, 你係用一毎九翕導師的九翕便來作總結, 下結論!

睇你做野, 成日都係錯既 (你自已都認架啵:

SORRY 打小左個 L   我係引用 ‘李兆光認同唐英年"Totally Rubbish"言論’ 打小左李兆 ...
基督徒 發表於 2011/11/4 10:30

所以我也下個結論: 你的論點, 信兩成已經係太多矣.
回復 99# beebeechan

你不信 反正我信了 你信一成就就9la 個成就是否耶穌唔係神
高級模式 | 發新話題
換一個