返回列表 回覆 發帖

基督徒的問題希望各位解答

SORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRY
我們都忘了,放下也是種選擇
回復 159# beebeechan

有多唔使找 唔好 發狼唳 WO 老餅老師正字王
SORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRYSORRY ...
基督徒 發表於 2011/11/7 23:25

你連數手指都未掂, 
我叫你寫100次, 你交來 187次托咩!
真唔聽教!

無一樣野你是可以做得妥當的!
小事不成, 大事不用。。。。。無出色!
回復 163# beebeechan

我驚唔9 WO 個87係貼士 你教我咁好
回復  beebeechan

我驚唔9 WO  個87係貼士 你教我咁好
基督徒 發表於 2011/11/7 23:30

醫生叫你食藥, 一日四次, 每次兩粒。
你成樽倒入口, 當係貼士?
你仲有無膠d呀?
你咁很膠, 我真係驚架
回復 163# beebeechan

唔好 發狼唳LA 比貼士你都唔要 我有的是 唔使擔心多多都有

我有的是 唔使擔心多多都有 ...
基督徒 發表於 2011/11/7 23:31

係呀, 你大把機會向我講 SORRY
回復 165# beebeechan

醫生 我個到無 醫生 個個都好健康
咩你要食藥家 我都未食過 不過我就知
個D精神有問題的人要食LO 你食過???

醫生 我個到無 醫生
基督徒 發表於 2011/11/7 23:36

你無藥可救定哩, 所以醫生都廢事黎
回復 167# beebeechan

我對住人認錯都好D 我聽講有D人呢 個D人叫自已做基督徒 要日日都認錯家 問牠們對邊個認錯 佢話係天上個哎丫老豆WO 問牠錯D咩 牠們話呀係牠們的祖先偷食了個果 欠了個 哎丫老豆WO 老師牠們係唔係有精神病 可唔可以介紹你個個醫生比牠們 等牠們有多D藥食 快D去見牠們的哎丫老豆
回復 169# beebeechan

你有藥可救定   食多D LA
基督徒 要日日都認錯家 問牠們對邊個認錯 佢話係天上個哎丫老豆WO 問牠錯D咩 牠們話呀係牠們的祖先偷食了個果
...
基督徒 發表於 2011/11/7 23:49

你又耍無知, 翕白痴哩!
基督徒日日向天主認錯, 是認偷食左天主個蘋果嗎?

你有藥可救定   食多D LA
基督徒 發表於 2011/11/7 23:51

我肯食藥,
你唔肯食藥, (以為自己無病, 以為自己免疫能力高, 以為自己有抗體, 以為自己內功深厚可逼出病毒....whatever.....)
你估邊個會死快d?

回復 173# beebeechan

我都無病  肯定係食得太多有副作用la 出現幻覺 哈哈你終於承認你有病la  
我睇你痛入膏肓了 醫生開d藥比你 食d藥等你死得無咁痛苦炸

我睇你痛入膏肓了 醫生開d藥比你 食d藥等你死得無咁痛苦炸
    ..
基督徒 發表於 2011/11/8 09:37

又甚麼是痛入膏肓呀?
帖帖衰不停!
回復 175# beebeechan[
    Sorry 用手機上堂打字不好打呢 你做老師個D要體諒下D學生仙得家
我唔同你呀日日無所事事我要返學的
回復  beebeechan[
    Sorry 用手機上堂打字不好打呢 你做老師個D要體諒下D學生仙得家
我唔同你呀日日無所 ...
基督徒 發表於 2011/11/8 10:10

又找藉口來遮醜?
(用無花果葉一塊哩, 哥哥仔唔使用塊大架哩, 揀塊XS 碼, 岩你,
毛都未出齊, 無乜野遮, 唔使揀塊大碼)
回復 177# beebeechan

呢d叫情有謜 耶穌都有錯la 點同你有咁多時間時間check 清楚d字

呢d叫情有謜 耶穌都有錯la
基督徒 發表於 2011/11/8 10:19

耶穌錯了乜?

呢d叫情有謜
基督徒 發表於 2011/11/8 10:19

又乜野係「情有謜」呀?
高級模式 | 發新話題
換一個