返回列表 回覆 發帖

數十個教牧領袖與影音使團不和

估計因分贓不勻所致:

「影音使團在方舟事工上,每年自各地信徒籌得大量捐款,但考古支出方面,卻未能向普 ...
抽刀斷水 發表於 2011/12/1 22:58

哈.....
當有學生自殺
二, 三流報紙的標題, 都是:
疑功課壓力.......中學生跳樓亡

你....真係典型香港人, 中哂毒哩
回復  beebeechan

你check完影音使團資金來源再同我講啦。
抽刀斷水 發表於 2011/12/1 23:38

我是在取笑緊你報導事件的方式: 二, 三流手法
說明信耶穌的人盡不是不用考証便信的。
說明信耶穌的人需要時就考證,唔需要時就信。
抽刀斷水 發表於 2011/12/2 14:52

甚麼是「不需要」的時候先?
無鬼死唔到人,好多案件都係自己人揭發的。
抽刀斷水 發表於 2011/12/2 16:24

又係到繪聲繪影,扮到好知內幕咁。
使團話d人支對, 因為未去過, 未見遺址.
不如搞「方舟遺址親身體驗團」, 每星期有團出發, 專家帶隊。收費: $$$$$
另出發前加登山訓練課程, 登山用品配套一條龍。

反正土耳其方舟那裡一早已經是國家公園來的。
呢篇成熟好多。

但連發聲明,可顯示其狀態如熱鍋上螞蟻,雖百足之蟲死而不僵,但估計已是奄奄一息了。 ...
抽刀斷水 發表於 2011/12/5 14:08

何以見得是「成熟」了?
始终大家系行家,都唔想破人地嘅戏法。容乜易第二日俾别人剃番自己嗰頭架!魔术师都唔想公开个中巧妙! ...
ali 發表於 2011/12/5 17:55

你又開始加d鹽, 加d醋, 加埋蠔油醬汁沙茶醬哩.
喱d加添劑一樣食壞人
一條狗正享受著牠的骨頭時, 你竟然話去搶佢條骨!??
回复27#

你讲紧影音呀?影音 ...
ali 發表於 2011/12/5 23:57

講緊你
因為你亂翕地鬧著人亂翕
正如: "你做乜輪(!*@^!(@^!(7^!%!%!%! 講粗口呀, "
滿口粗口鬧人講粗口
回复27#
你讲紧影音呀?影音真系识得乱放添加煮蔗渣。好似你话斋班神棍乱Up當秘笈!

ali 發表於 2011/12/5 23:57

神棍食盲基, 偽科學棍食盲反基,
格食格
回复31#

我都唔系随便讲粗口嘅,虽然你系好抵X,Lee度又唔系高登!
.
ali 發表於 2011/12/6 00:55

睇你幾時就俾我撩㷫爆粗
你無高登咁粗唶, 膠性就不相伯仲矣
激将法对D靓仔就有效嘅。。。

quote:“。。。膠性就不相伯仲矣”

你認咋,咪拉埋我落水呀! ...
ali 發表於 2011/12/6 11:07

你不嘍都在水中央哩

在水中央,有膠凳一張,㤃似畫在湖上。。。
兩者有何分別....對我來說也是「一弓心」,「死」字一個
一弓心 發表於 2011/12/6 16:40

一弓心,也可以是「恐」
BBC﹕哀莫大於心死,君不見基督徒內心的假,外面對神對人的真「假道學」
一弓心 發表於 2011/12/6 17:26

「真」既基督徒無錯係難搵,不過唔係無。

另外,天主不是叫你去「搵」真基督徒,是叫人,叫你去做「真」基督徒

人地點做基督徒不會影響你同天主的關係。天主是看你做了一個怎樣的基徒
人地做得唔好,咁你可以做好人版唶
BBC﹕多謝拉比指教,聽君一席話,
好過返教會十年,謝謝。
一弓心 發表於 2011/12/6 17:42

我好少俾人讚,多謝!
高級模式 | 發新話題
換一個