返回列表 回覆 發帖

耶和華是假見證人、吐出謊言。

耶和華是假見證人、吐出謊言。
[按此打開] [隱藏]
Pro 14:5 誠實見證人、不說謊話.假見證人、吐出謊言。
Isa 65:25 豺狼必與羊羔同食、獅子必喫草與牛一樣.塵土必作蛇的食物.在我聖山的遍處、這一切都不傷人不害物、這是耶和華說的。
獅子必喫草與牛一樣? 幾時見獅子與牛一齊食草?耶和華是假見證人、吐出謊言。
回覆 40# beebeechan

您都有啦
http://www.hksu.org.hk/training/ ... iblecourse01-12.htm
嘩收廿皮
強逼左我睇經啫
沙文 發表於 2013/3/4 15:29

每月一次的經?
強逼左我睇經啫
沙文 發表於 2013/3/4 15:29

你講明係沖涼啵
強逼左我睇經啫
Don't know where God is but the Devil is in the details
我就未看過耶, 您就應該看過耶
沙文 發表於 2013/3/4 14:35

咁又話人強逼左你睇?
其實係少婦監硬在我面前表演冲凉要我睇。
當是因看過了, 念念不忘耶
beebeechan 發表於 2013/3/3 20:57

我就未看過耶, 您就應該看過耶
回覆  beebeechan
死人教會學校係迫我在公眾場所上課時看嘅。
所以, 其實係少婦監硬在我面前表演冲凉要我睇。
..
沙文 發表於 2013/3/4 09:24

有一類男人, 老婆大字咁攤係床上, 佢反而唔得
去老強, 偷香時先可以起頭....
唔知你是否屬這類型
但可惜我畏高, 冇依照聖經教的方法做。至於我會唔會偷偷地看經書? 死人教會學校係迫我在公眾場所上課時看嘅。
.
沙文 發表於 2013/3/4 09:24

當是因看過了, 念念不忘耶
回覆 31# beebeechan
聖經係就係有教我上天台偷窺隔隣屋師奶仔沖涼:

11:2一日太陽平西、大衛從床上起來、在王宮的平頂上遊行、看見一個婦人沐浴、容貌甚美。

但可惜我畏高, 冇依照聖經教的方法做。至於我會唔會偷偷地看經書? 死人教會學校係迫我在公眾場所上課時看嘅。
慕道者既結局唔一定係信教架。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
bb好似好唔歡迎沙文慕道咁樣。
抽刀斷水 發表於 2013/3/3 23:59

我係唔鐘意d人滿口正人君子, 但又成日偷窺隔隣屋師奶仔沖涼
然後仲話人身材其實唔係著住衫時咁正......真相係佢波墮, 有腩肉
bb好似好唔歡迎沙文慕道咁樣。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
聖經係間死人教會學校介紹給我的, 同我老婆無關。我亦藉此機会鳴謝死人教會學校。
.
沙文 發表於 2013/3/3 17:09

你識既經書, 已經唔係「死人教會學校」宗教課所教的教材.
我都無話你識是與你老婆有關,  我係話你會唔會偷偷地看
回覆 26# beebeechan

我自幼愛看故事書,但嫌三隻小豬不夠幼稚(我睼得出三隻小豬係由建築商作出來的),因此就選擇了聖經。

聖經係間死人教會學校介紹給我的, 同我老婆無關。我亦藉此機会鳴謝死人教會學校
演化並不是依目的而來,而是亂數組合的結果。
有可能再岩漿中突變出具高抗寒能力的細菌,但還沒嶄露身手就滅絕了。

Jer6:11 因此我被耶和華的忿怒充滿、難以含忍.

沙文 發表於 2013/3/3 00:30

查實你又唔信耶穌, 卻又時常偷看你老婆的經書, 耶教書..........

我懷疑你又有無成日偷著了你老婆的胸圍內褲, 做易服男
、難以含忍.
.
沙文 發表於 2013/3/3 00:30

屎尿都忍唔到?
用成人屎片加尿袋哩
回覆 23# beebeechan

由於天主好嬲我, 我難以含忍
您蒙神悅納, 易於含忍

Jer6:11 因此我被耶和華的忿怒充滿、難以含忍.
挑....又不是我在說演化有目的地
沙文 發表於 2013/3/2 23:47

哇.....你用口....含了我的說話
高級模式 | 發新話題
換一個