返回列表 回覆 發帖

根本就沒有洪水發生過!!

那麼,是誰推大家去的呢??
啤酒狂人 發表於 2012/2/2 08:16

推去邊? 九唔搭八
講野要人明先得架
還張口罵人

啤酒狂人 發表於 2012/2/2 08:16

我唔係人人都罵架,
係低罵既先罵佢狗血淋灕, 預埋你!
咁係你對敝教無認識囉.
beebeechan 發表於 2012/2/2 09:44

耶教不是一次得救永遠得救嗎?

是不是太多矛盾? 有人說是,有人說不是。是就是,不是就不是。耶教不會或是或非吧。
有人說是,有人說不是。是就是,不是就不是

啤酒狂人 發表於 2012/2/2 12:08

係咪暗示了: 你無腦思考, 像狗一樣, 係到等主人命令?
回復 24# beebeechan

請按正意分解我的說話。

自由旨意。人會犯罪。耶穌寶血潔淨所有的罪。神愛罪人,但基督徒都是罪人。神愛基督徒。

基督徒會否下地獄? 他們說不會,又一班說會。

基督徒又不犯罪,為什麼要怕下地獄? 怕,除非。。。。。。。。
道可道,非常道。名可名,非常名。
係咪暗示了: 你無腦思考, 像狗一樣, 係到等主人命令?
beebeechan 發表於 2012/2/2 12:50

罵得好,好一些教會喜歡洗人腦。有一間自稱 "基督教錫安教會",就是洗人腦。

這就是 "無腦思考, 像狗一樣, 係到等主人命令"
回復  beebeechan
除非。。。。。。。。

啤酒狂人 發表於 2012/2/2 13:00

除非甚麼?
怕醜耶?

(說不出口的無知耶?)
"基督教錫安教會",就是洗人腦。

啤酒狂人 發表於 2012/2/2 13:02

乜基督教會就只是得一個錫安教會咩?

要買野, 去正舖, 旗艦店嘛, 乜去街邊地痞呀? 唔俾人搵丁先奇哩........係你蠢唶
乜基督教會就只是得一個錫安教會咩?

要買野, 去正舖, 旗艦店嘛, 乜去街邊地痞呀? 唔俾人搵丁先奇哩..... ...
beebeechan 發表於 2012/2/2 13:05

小朋友,你的對號入坐真是絕頂。你做人一定辛苦,我寫摩門教呢? 甘就係摩門教,寫香港神的教會,又係佢地。

甘我寫你老爸,我是你老爸嗎?
小朋友,你的對號入坐真是絕頂。你做人一定辛苦,我寫摩門教呢? 甘就係摩門教,寫香港神的教會,又係佢地 ...
啤酒狂人 發表於 2012/2/2 13:11

你肯睇下聖經就知天主係叫人跟隨耶穌建立的教會, 不是張三李四, 啤酒佬所創的乜乜會.
我一開始就話你對基督教不認識, 你唔係對號, 呢個位係你架勒
除非甚麼?
怕醜耶?

(說不出口的無知耶?)
beebeechan 發表於 2012/2/2 13:02

除非基督徒犯罪又自稱基督徒,像你一樣。你在用撒旦的方法打撒旦,罵。

外幫人不都是撒旦嗎?? 好,基督徒清高!!!!!!!!!!!
外幫人不都是撒旦嗎??

啤酒狂人 發表於 2012/2/2 13:14

為甚麼外邦人就是撒旦?
你無知得要由最基本的初階入門開始學起!!
除非基督徒犯罪又自稱基督徒,

犯過罪, 犯過錯, 為甚麼不是基督徒?
世上也沒有完全無罪, 無犯錯的基督徒啵.
無知程度使我打了幾個冷震!!!!
除非基督徒犯罪又自稱基督徒,

乜基督徒係要無染罪惡架?
係咪你以為領左洗就無處惹塵埃? 有個安全套笠住呀?
為甚麼外邦人就是撒旦?
你無知得要由最基本的初階入門開始學起!!
beebeechan 發表於 2012/2/2 13:16

外幫人的父親是撒旦,自己看約翰福音。

所有人都是初階,對比你那個耶神。
外幫人的父親是撒旦,自己看約翰福音。

啤酒狂人 發表於 2012/2/2 13:23

你九翕, 點解要我同你核實?
硬膠!

你拎唔出証據, 咪九翕一堆而已.
狗翕...個壇每日一大堆, 我條條都去打理呀?
硬膠!

狗翕...個壇每日一大堆, 我條條都去打 ...
beebeechan 發表於 2012/2/2 13:25

用電腦search啦!
所有人都是初階,
啤酒狂人 發表於 2012/2/2 13:23

唔好又話我自大, 我自問都識得多你少少咁哩....
你唔好初我

你來了, 666多得你唔少囉.....
因為原來仲有人膠過佢!
硬膠!

狗翕...個壇每日一大堆, 我條條都去打 ...
beebeechan 發表於 2012/2/2 13:25

你自己來此的,要去,去世界瞭望囉。夠純嘛,像羊,像乳鴿。
高級模式 | 發新話題
換一個