返回列表 回覆 發帖

根本就沒有洪水發生過!!

你自己來此的,要去,去世界瞭望囉。夠純嘛,像羊,像乳鴿。
啤酒狂人 發表於 2012/2/2 13:29

哈....我無埋怨過我來了此壇啵
好似係你怨就真.
又係你自己盅入黎唶

況且, 我既去向你也管不著.
關李隠士
唔好又話我自大, 我自問都識得多你少少咁哩....
你唔好初我

你來了, 666多得你唔少囉.....
因為原來仲有 ...
beebeechan 發表於 2012/2/2 13:28

我自問都識得多你少少咁哩 (邊方面?? 我唔識化妝)
哈....我無埋怨過我來了此壇啵
好似係你怨就真.
又係你自己盅入黎唶

況且, 我既去向你也管不著.
關李隠 ...
beebeechan 發表於 2012/2/2 13:31

人有埋怨正常,因666來是要世人怨的。

666很像在此的管理員,是不是? 出來 say Hi 吧。

BB Chan 愛你呢!
人有埋怨正常,因666來是要世人怨的。

666很像在此的管理員,是不是? 出來 say Hi 吧。

BB Chan 愛你呢 ...
啤酒狂人 發表於 2012/2/2 13:35

唉。。。新仔。。即係新仔
666 是管理員?

說明了你基本上就是欠基礎知識,卻口沬橫飛。在非基教的事上也是如此。
唉。。。新仔。。即係新仔
666 是管理員?

說明了你基本上就是欠基礎知識,卻口沬橫飛。在非基教的事上 ...
beebeechan 發表於 2012/2/2 13:48

666解什麼,這個是什麼科林?

說明了你基本上就是欠基礎知識,不加思想,卻口沬橫飛。在自己宗教的事上也是如此。
我就是想跟你開片,
你來哩,
還是算罷哩..呢?
beebeechan 發表於 2012/2/1 22:54

你有病?! 仲病得好嚴重!!你入我的帖唔係想回答,就是想跟人開片???
又一證實你思覺失調精神病又發作啦!
你是從青山精神病院偷走出來的?

第5次左閃右避
咁即是大約公元1700年前,是古埃及的「第二中間時期」,有沒有大洪水發生過???
你有病?! 仲病得好嚴重!!你入我的帖唔係想回答,就是想跟人開片???
又一證實你思覺失調精神病又發作啦!
你 ...
芝士蛋糕 發表於 2012/2/2 21:23

佢要你幫佢開止尿片。佢食菜。Bee Bee Chan = Chan Bee Bee。Green Shit 是也。

芝士蛋糕 發表於 2012/2/2 21:23

這是說明了你開帖容易, 領討論無能囉。
你開左個帖, 就好似月經來咁, 一個月先返來一次。
芝士蛋糕有兩隻貓
道可道,非常道。名可名,非常名。
回復 49# 啤酒狂人

不是有兩隻貓,是有幾十隻貓,那裡是SAA,保護遺棄動物恊會.
回復  啤酒狂人

不是有兩隻貓,是有幾十隻貓,那裡是SAA,保護遺棄動物恊會. ...
芝士蛋糕 發表於 2012/2/4 10:16

D貓貓一定大隻,無貓BB,無得玩。。。
回復 51# 啤酒狂人

無貓BB,但係D大隻貓都好乖乖,佢吔隻隻都好中意爬上我隻腳度坐,有隻仲坐咗係我個手袋,有得玩!
回復  啤酒狂人

無貓BB,但係D大隻貓都好乖乖,佢吔隻隻都好中意爬上我隻腳度坐,有隻仲坐咗係我個手袋,有 ...
芝士蛋糕 發表於 2012/2/4 20:33

甘有無純白貓貓?
有,我上年去不止一隻。今年唔知有冇仲係度或比人領養咗。
大洪水當然是有...
世界幾乎每個古文明都有相關的傳說/記載

問題係.
聖經記載的大洪水是怎樣一回事.
而呢個問題又引申出. 究竟聖經是怎樣一本書.
高級模式 | 發新話題
換一個