返回列表 回覆 發帖

諗唔到

回覆 500# dior13dior13

錯啦。您話「恐怖一詞可以俱備兩種以上的感官形容」嘛。所以,第3種:對於老婆的感官形容,亦係歸入恐佈片genre. 對此,您需要標童 therapy

回覆 501# 沙文

那我問你,晚上見夢鬼,或遇到拿凶器的恐怖分子或老婆,雖然一樣恐怖,但是感官形態上最恐怖的是不是你老婆?

我問你,報警、找警察或乩童治、跳大神等,對老婆有效嗎?治的了老婆嗎?你也要想想,不可治的乃是最唯恐怖的感官!
回覆 502# dior13dior13

不可治而最為恐怖的,不是「晚上見夢鬼」, 也不是拿凶器的恐怖分子,亦非老婆。

而係以錯別字的文化浩劫「最唯恐怖」,「藥物自療」都冇得醫。就算醫番都嘥藥費
若然發現老婆原來係恐佈份子,在進行恐佈活動時被擊斃之後變成厲鬼番來揾您,咁就要三管齊下會診
點解妓女就係"賣淫",但又冇人話醫生"賣医", 律師"賣法律", 教師"賣知識", 的士佬"賣運輸".....?
Don't know where God is but the Devil is in the details
點解妓女就係"賣淫",但又冇人話醫生"賣医", 律師"賣法律", 教師"賣知識", 的士佬"賣運輸".....? ...
沙文 發表於 2015/5/20 23:19

係囉
點解你老婆做又唔叫做賣呢
一次過付清,先付後提貨,front-end 就唔係叫賣?
您又錯啦.
做得floor trader, 買同賣都要做咖啦。

神父同牧師,就係賣God
Don't know where God is but the Devil is in the details
您又錯啦.
做得floor trader, 買同賣都要做咖啦。

神父同牧師,就係賣God
沙文 發表於 2015/5/21 03:57

你識唔識野㗎..
floor traders 只係  broker
無貨係手既
我估係將妓女矮化物化,咁就同賣生果、賣傢俬等同級了。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
我估係將妓女矮化物化,咁就同賣生果、賣傢俬等同級了。
抽刀斷水 發表於 2015/5/21 10:29

咁應叫賣身,賣波,賣蟹
回覆 507# beebeechan
你識唔識野㗎..
無貨係手既都可以賣: Short selling
您仲可以剝光豬Short selling, 輸死您都得
http://en.wikipedia.org/wiki/Naked_short_selling
回覆  beebeechan
你識唔識野㗎..
無貨係手既都可以賣: Short selling
您仲可以剝光豬Short selling, 輸 ...
沙文 發表於 2015/5/21 15:44

short seller 唔係 floor trader
你真係豬得好緊要
floor trader冇貨都可以做short sell, 你真係豬得好緊要
floor trader冇貨都可以做short sell, 你真係豬得好緊要
沙文 2015/5/22 01:14 提交

你真係好唔掂。
沽空唔係無貨,係問人借貨。
你真係好唔掂。
就係無貨先要問人借咯
你真係好唔掂。
就係無貨先要問人借咯
沙文 發表於 2015/5/22 05:39

有人借俾你, 就唔係無哩
大耳窿要你還債, 話知你問人借, 有錢俾就得哩。

我真係掂你好多
唔係咁計嘅。

借返泥嘅嘢,叫做liabilities, 會off set咗您嘅net assets, 。您個accountant冇教您點睇balance sheet嘅咩?
唔係咁計嘅。

借返泥嘅嘢,叫做liabilities, 會off set咗您嘅net assets, 。您個accountant冇教您點睇bala ...
沙文 發表於 2015/5/22 13:37

你請個鐘點大媽嫞番黎係教你點掃地抺廁所架咩?

請左人做仲要自己做?
呢d唔係我呢種大老細既行事方法。

你間係一人一腳踏跨國企業,行事模式同我係好唔同。
好明,accountant 係你,CEO又係你,雜工又係你。
連balance sheet都唔識睇嘅"大"老細?
老細春袋大就会
連balance sheet都唔識睇嘅"大"老細?
老細春袋大就会
沙文 發表於 2015/5/23 01:11

要睇住張把撚舌既老細都唔慌大得去邊
春袋就真係冇您咁大
高級模式 | 發新話題
換一個