bigmonster
你啪定兩粒, 要 100mg 先夠力水 beebeechan 發表於 2019/7/7 02:34

點解要食 "偉哥" ... ?? 去飲野食左會無咁易去廁所 ... ?? ... @@ ... 唔明 ...
bigmonster
乜你都明白, 有啲野, 留番俾教會講架咩
beebeechan 發表於 2019/7/7 02:39

的確, 妳去教會聽 ... 有好多野教會先講, 主耶穌唔講 ...
beebeechan
點解要食 "偉哥" ... ?? 去飲野食左會無咁易去廁所 ... ?? ... @@ ... 唔明 ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 02:41

因為你既論點, 軟弱無力。
bigmonster
因為你既論點, 軟弱無力。
beebeechan 發表於 2019/7/7 02:47

無力不等於不正確. "軟弱無力" 都比 "空口說白話" 有力. "空口說白話" 跟本連力都談不上. 學習一下吧 ...
beebeechan
主耶穌唔講 ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 02:45

你賣樓, 簽定張授權書, 然後去遊埠都得㗎喎
返嚟咪收錢囉
個受托人會同你搞掂㗎喎
bigmonster
你賣樓, 簽定張授權書, 然後去遊埠都得㗎喎 返嚟咪收錢囉 個授托人會同你搞掂㗎喎 ...
beebeechan 發表於 2019/7/7 02:52

好煩亞 ... 一直得把口都唔會有出路丫 ... 遊完花園道理都不會變, 妳又無改又無實質一點拿出來. 次次一講理虧就遊花園. 咁都改唔到事實丫 ...

大姐亞 ... 學下講道理丫 ... 回一下我同旁觀者既貼重好啦 ...
beebeechan
無力不等於不正確. ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 02:51

好采, 你都無否定你係『無力』
直頭係默認咗無力添哩
bigmonster
好采, 你都無否定你係『無力』
beebeechan 發表於 2019/7/7 03:00

無否定不等於肯定. 無是並不生非. 妳都應該有讀過丫 ....
beebeechan
無否定不等於肯定. 無是並不生非. 妳都應該有讀過丫 ....
bigmonster 發表於 2019/7/7 03:01

哦, 原來係玩大細。。。。
唔開大, 唔等如開咗細
係圍骰
beebeechan
好煩亞 ... 一直得把口都唔會有出路丫 ... 遊完花園道理都不會變, 妳又無改又無實質一點拿出來. 次次一講 ...
bigmonster 發表於 2019/7/7 02:57

你又有咩露過呢?

你想睇多啲, 你都要露多一點
bigmonster
哦, 原來係玩大細。。。。唔開大, 唔等如開咗細 係圍骰
beebeechan 發表於 2019/7/7 03:08

好煩 ... 贏把口又唔贏事實 ... 一定要把口贏就比妳贏啦 ........
beebeechan
大姐亞 ... 學下講道理丫

bigmonster 發表於 2019/7/7 02:57

經上聖神唔係叫伯多祿去公議會時唔使擔心,
要講野時聖神會教佢講
bigmonster
你又有咩露過呢? 你想睇多啲, 你都要露多一點
beebeechan 發表於 2019/7/7 03:10

妳個心想 "露" 就會 "路" 都變 "露" 啦 ... 唔怪得 "魔幻紀" 話 "女人" 要犯罪啦 ... 我一直都想唔通 .........
bigmonster
回覆 130# beebeechan
大姐 ... 夠啦 ... 妳是真實的 ... 獨一無二 ... 天上有地下無 ... 人間天使 ........ 好味丫 ....
bigmonster
經上聖神唔係叫伯多祿去公議會時唔使擔心,要講野時聖神會教佢講
beebeechan 發表於 2019/7/7 03:13

聖靈 (聖神) 會胡言亂語, 我都第一次見啦 .......
bigmonster
回覆 132# beebeechan
妳是真實的 ... 獨一無二 ... 天上有地下無 ... 人間天使 ........ 地上繁星 ......... 閃耀在大地 .........
beebeechan
回覆  beebeechan
妳是真實的 ... 獨一無二 ... 天上有地下無 ... 人間天使 ........ 地上繁星 .........  ...
bigmonster 2019/7/7 03:20 提交

就睇你呢帖,你已經語無倫次過好多人。
亞哈佛同 dior 都望塵莫及。
beebeechan
回覆  beebeechan
妳是真實的 ... 獨一無二 ... 天上有地下無 ... 人間天使 ........ 地上繁星 .........  ...
bigmonster 2019/7/7 03:20 提交

我仲以為讀緊鹹書添,
依。。。。。矣。。哦。。哦。。。喲。。咁
beebeechan
好煩亞 ... 一直得把口都唔會有出路丫 ... 遊完花園道理都不會變, 妳又無改又無實質一點拿出來. 次次一講 .

回一下我同旁觀者既貼重好

bigmonster 2019/7/7 02:57 提交

兩個反基狗咬狗骨,
無眼睇。
bigmonster
我仲以為讀緊鹹書添,依。。。。。矣。。哦。。哦。。。喲。。咁
beebeechan 發表於 2019/7/7 03:53

妳是真實的, 獨一無二, 天上有地下無, 人間天使, 地上繁星, 閃耀在大地.

妳的話語如比天高, 妳的心好比月亮, 又似奇景 ....