leefeng
回覆  leefeng

你跟香港那毛子關係?香港人自主決定自身事務,你就當然沒資格發言。美藉華人,什至在中國的內政上亦無發言權。中國本身就是最反對外國插手香港事務。

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,你所有youtube片,隨時加你果啲偉大反基言論全屬垃圾囉。
jimmychauck 發表於 2023/8/5 00:04

你的激將法對我冇作用,
我冇Guest咁得閒去答你一個黃到上腦變瘋子的似是而非的垃圾問題。
你繼續精神病發作可以繼續Loop,#117同#156我一樣睬你都傻!
我只在此插你呢隻曱甴的荒謬,和誤導無知!

我是否在香港又與你無關,我的中國香港兩地家族,同學和朋友,姨媽姑爹在香港受到黑暴的恐怖日子,肯定就關我事,而且係個個有正義的人都可以出聲!
就算是外國任何一個華人也有發言權。

你只不過是一隻蝦毛黑暴也敢在此大言不慚,不知羞恥為何物,
既然你自稱外國不能插手香港事務,你又幫外國?唔幫中國?你又信外國基督教?唔信黃大仙呢吓?

.
leefeng
(人地都無越界)

今日俄羅斯亞普叔會唔會霸道咗啲, 即使架起大炮都無開過炮喎。
人地只係想申請入北約唶。
beebeechan 發表於 2023/8/5 00:40

係囉,不如你話我知你屋企係邊處,我去你屋企旁邊,放啲汽油桶,煤氣罐,刀啦,棍啦…好嗎?

.
jimmychauck
回覆 401# leefeng

自稱外國不能插手香港事務者乃中國共產黨,閣下所擁戴者,與我何干?

香港特首李家超名句:你去得現場就有風險。

唔鍾意香港,咪移民囉。

我同胞喺大陸俾共產黨欺壓就仲關我事啦。

https://www.youtube.com/watch?v=3B0Dh3hWpIU

https://www.youtube.com/watch?v=dpVqO9vu4gM

你七少陣冇人當你啞嘅。

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃圾,你所有youtube片,隨時加你果啲偉大反基言論全屬垃圾囉。
jimmychauck
回覆 398# 旁觀者

叻豬呀,國家大義面前,除左字同字典乜Q都唔識。
beebeechan
係囉,不如你話我知你屋企係邊處,我去你屋企旁邊,放啲汽油桶,煤氣罐,刀啦,棍啦…好嗎?

.
...
leefeng 發表於 2023/8/5 00:57

青衣島好多油庫, 又幾多人住緊喎
長青邨喇,  盈翠半島, 灝景灣, 明翹匯仲係豪宅, 你買唔起 (所以唔使怕)......
beebeechan
回覆  leefeng

你七少陣冇人當你啞嘅。

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117
jimmychauck 發表於 2023/8/5 01:17

呢條屎料feng..真係「日日柒」##117嚟
leefeng
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2023/8/5 01:17

不知曱甴在香港打的是不是你同胞呢?

.
leefeng
回覆  leefeng

睇吓你個所謂沖生嘉賓有咩高見。

1. 到今時今日自己都未知咩為之黃,並以之為傲。
以自己 ...
jimmychauck 發表於 2023/7/28 18:18

沖生嘉賓既意見係佢既意見,所謂各有各既立場和想法,我不批評也不會回應你,
你可以繼續以為自己啱:中國大陸我同胞?香港的人叫做死廢老,該打該殺?
你真係有病!

.

leefeng
呢條屎料feng..真係「日日柒」##117嚟
beebeechan 發表於 2023/8/5 01:42

快啲俾個地址黎,等我「日日柒」幾桶火水電油喺你門口左右,放心,冇乜殺傷力的啦!

.
leefeng
青衣島好多油庫, 又幾多人住緊喎
長青邨喇,  盈翠半島, 灝景灣, 明翹匯仲係豪宅, 你買唔起 (所以唔使怕). ...
beebeechan 發表於 2023/8/5 01:39

係咩……………
既然油庫係左近係冇危險,快啲俾個地址黎啦,
我現在開始一於學下曱甴占來一個死纏爛打式,天天叫你俾個地址黎就唔柒啦!

.
leefeng
回覆  leefeng

咁害怕別人的反基言論?
又話曱甴黑暴的出現係唔關基督教事?
露底了!

.
jimmychauck

回覆 408# leefeng

全世界都大讚嘅黃絲集結?
睇下香港人怎樣大讚你們黃絲啦,知唔知醜架?

怒斥黃絲:4個不可理喻、7個特性|沖出黎傾
leefeng 發表於 2023/7/27 03:09

我提供的全都是有根有據,
leefeng 發表於 2023/7/27 07:12

原來有啲人興道聽塗說口講無憑信口雌黃。早叫你收返咪唔洗7,隔幾日先攞黎講正一ON99
jimmychauck
回覆 410# leefeng

唔喺英國?唔喺香港?唔通喺天堂?
睇黎可以開花生追…………思會了。
leefeng 發表於 2023/7/29 07:23

曱甴叫你俾個地址黎就唔係第一日
jimmychauck
回覆 411# leefeng

一個正常嘅人又點會怕垃圾?

leefeng
回覆  leefeng

原來有啲人興道聽口講無憑信口雌黃。早叫你收返咪唔洗7,隔幾日先攞黎講正一ON99 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/5 03:15

究竟是否道聽途說,睇下幇你果個基督教徒bbchan的回應就知道了!
你的中文是曱甴白字級!

當日黃絲拎嚟大肆煽情的:
爆眼女,
警察掟學生落樓,
警察差館強姦被拘女生
太子站打死人, 地鐵秘密運走屍體......呢啲又係咪「街邊檢紙皮的阿婆作標準」??
beebeechan 發表於 2023/8/2 00:32

.
leefeng
回覆  leefeng

曱甴叫你俾個地址黎就唔係第一日
jimmychauck 發表於 2023/8/5 03:20

你阿曱甴占做慣做熟了,對不?
jimmychauck
回覆 415# leefeng

究竟是否道聽途說,睇下幇你果個基督教徒bbchan的回應就知道了!
你的中文是曱甴白字級!
. ...
leefeng 發表於 2023/8/5 03:31

有啲野CAP圖好緊要。google did not fail this time
leefeng
回覆  leefeng

一個正常嘅人又點會怕垃圾?

你咁多爹就硬係答唔到你口中嘅垃圾#117同#156,咪垃圾中嘅垃 ...
jimmychauck 發表於 2023/8/5 03:21

有種不是on99的你不如答下
1# “同胞”兩字,大陸同香港有什麼不同?
2# bbchan指出你們勇冇曱甴的謊言,你有乜野應該回應他?
3# 基督教班神父同牧師給曱甴的手則是怎麼一回事:叛國賣港?
“你們在地上犯的法,在天上並不是犯法” “只服從神的統治,不服從人的統治”

.
jimmychauck
回覆 418# leefeng

你字都唔識,又唔識答人,人地做乜要答你?正一ON99
上流寄生族

回覆  Guest from 124.217.137.x
3a) bonus question for you ,呀死爛屍【 a虫蛀 === LEEFENG 兄】一日到黑話老弱俾黃絲打(謠言),咁老人家回歸廿年都爭取唔到民主最後反修例運動俾人打,責任該在被打者?..
jimmychauck 發表於 2023/8/4 17:49
你叫人 “死爛屍”

我教你 “快躝屍”!!!屌你基督老母閪:指: