問题同世上其他精英一様……老鼠尾粒瘡

在社會的food chain中,愈係有tertiary education人數就愈少。符碌人一定多過精英人。此所以non-religious少過religious. 而religious之中又以christians居多
de omnibus dubitandum

在社會的food chain中,愈係有tertiary education人數就愈少。符碌 ...
沙文 發表於 2019/1/29 07:43

咁你口袋內只得兩皮野, 係咪就是富有過李+x?

孤軍作戰又好打過千軍萬馬?
捐兩粒腎寡婦都係捐得最多啦
de omnibus dubitandum
捐兩粒腎寡婦都係捐得最多啦
沙文 發表於 2019/2/13 01:43

咁你封利是俾子侄, 都係封兩粒辰好哩

然後解釋俾佢地知兩粒辰先係精英

在社會的food chain中,愈係有tertiary education人數就愈少。符碌 ...

在生態系統內, 首先會餓死的, 就是在食物鏈上層的生物: tertiary consumers
回覆 24# beebeechan 唔止。我同老婆講,捐銭畀教會,原理同鋤大D差唔多, 以兩粒腎最多,。不過佢話要做咗寡婦先
回覆  beebeechan 唔止。我同老婆講,捐銭畀教會,原理同鋤大D差唔多, 以兩粒腎最多,。不過佢話要做咗寡婦先 ...
沙文 發表於 2019/2/13 03:31

你拎兩粒腎出黎
你老婆想唔做寡婦都唔得

除非有第二春
回覆  beebeechan 唔止。我同老婆講,捐銭畀教會,原理同鋤大D差唔多, 以兩粒腎最多,。不過佢話要做咗寡婦先 ...
沙文 發表於 2019/2/13 03:31

吩咐你老婆蓄定一堆仙屎......第日大銀哂!

以你呢個思維, 你體內有千億條精,
那你的精當不會是精英矣!
所以射咗埋牆都不會可惜
離教離教啦 什麼真理
高級模式 | 發新話題
換一個