返回列表 回覆 發帖

還中國一個公道

我看到的是你在為殖民主義合理化。

算了,差點忘了你是數典忘祖之人。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
係咪楂鎗同楂聖經既都係同一幫人先

咁當楂聖經既人俾人恰, 俾人打, 俾人殺,
楂鎗既兄弟同胞要唔要 ...
beebeechan 發表於 2019/7/14 06:15

同一幫人分兩批, 同公司都有不同部門, 分工嘛
千門都有8將啦,楂鎗同楂聖經, 2將已不算多
先福傳,教人被打左面就連右面都送埋畀人打,咁之後蝦蝦霸霸五口通商就好做好多啦。是故有必要分開兩批同工
同一幫人分兩批, 同公司都有不同部門, 分工嘛
千門都有8將啦,楂鎗同楂聖經, 2將已不算多
先福傳,教人被打 ...
沙文 發表於 2019/7/15 12:11

『同一幫人分兩批, 同公司都有不同部門』
呢啲公司都唔荒大得出邊哩,
依家係講緊大集團,
全部係子公司, 唔同帳目既
唔通百佳蝕咗錢, 要屈臣氐揹數咩
雖然係同一老闆
beebeechan 發表於 2019/7/15 03:33

您講得啱,佢地真係中小企黎咖

所以要8個老闆joint venture
https://zh.wikipedia.org/zh-hant ... B%E8%81%AF%E8%BB%8D
您講得啱,佢地真係中小企黎咖

所以要8個老闆joint venture
沙文 發表於 2019/7/15 20:27

8 個, 少哩
呢到 122個 joint venture 添呀
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_number_of_UN_peacekeepers
bb又做賣國賊嘞!認咗耶稣做老豆,應該姓/性耶,唔好姓chan!
『同一幫人分兩批, 同公司都有不同部門』
依家係講緊大集團,
全部係子公司 ...
beebeechan 發表於 2019/7/15 19:33

派袋麺粉,然後攞番塊田!
派袋麺粉,然後攞番塊田!
leefeng 發表於 2019/7/17 05:46

食哂包麵粉後, 就殺人放火, 搶番塊田

bb又做賣國賊嘞!認咗耶稣做老豆,應該姓/性耶,唔好姓chan!
leefeng 發表於 2019/7/17 05:44

你未聽過大義滅親咩?

呢啲人本來係反清復明,
突然又變咗扶清滅洋,
唔止賣國, 仲賣埋個良心

你唔好同我為呢班認賊作父既人打住愛國既旗號

即係今日有人反送中,
俾個官佢做後就撐送中....
呢啲人仲叫佢係愛黨愛國?
高級模式 | 發新話題
換一個