返回列表 回覆 發帖

〔轉載〕該死的神父

至少我試过同老婆body massage係包埋做頭, 所以唔似您咁誤會body有傷即是個頭就冇事
...
沙文 發表於 2020/1/2 00:43

摸女人, 好少唔包連頭既。
其他都是枝節,問題重點是這「神父」確是做了該死的壞事。
旁觀者 發表於 2020/1/2 01:21

最重的重點就係一切未經法庭定罪, 就「該死」了。
回覆 21# beebeechan
我老婆幫襯開body shop都有洗頭水賣啦, 頭根本就係body嘅一部份。都幾好味

Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆  beebeechan
我老婆幫襯開body shop都有洗頭水賣啦, 頭根本就係body嘅一部份。都幾好味

...
沙文 發表於 2020/1/2 08:54

咁你老婆去理髮舖洗頭,洗頭仔對手係頭到搓下搓下, 好鬼爽,
個洗頭仔都包埋同你老婆洗身㗎, 對手係佢身上搓下搓下, 好鬼爽?
回覆 20# beebeechan

有水準都唔止一本嘅
https://www.oxfordlearnersdictio ... ion/english/stipend
回覆 24# beebeechan
hair salons 不嬲都做埋pedicure同manicure, 您唔知咩?
陪親佢去都搞鬼死咁耐, 唔陪佢又嬲
hair salons 不嬲做埋pedicure同manicure, 您唔知咩?

陪親佢去都搞鬼死咁耐, 唔陪佢又嬲 ...
沙文 發表於 2020/1/2 09:26

橫掂都係等, 不如順便洗番個頭囉
最重的重點就係一切未經法庭定罪, 就「該死」了。
beebeechan 發表於 2020/1/2 08:28

移鼠話佢和鬼徒就能定人罪,法庭、法官都多餘:
    「信他(移鼠)的人,不被定罪;不信的人,罪己經定了。」《約翰》3:18
    「父不審判甚麼人,乃將審判的事全交與子(移鼠),叫人都尊敬子如同尊敬父一樣。」《約翰》5:22
    「你們赦免誰的罪,誰的罪就赦免了;你們留下誰的罪,誰的罪就留下了。」《約翰》20:23
    認賊作父的本已很賤,加上滿嘴謊言,更是賤上加賤。本不想理這種東西,忍不住又舞下支擂漿棍。
移鼠話佢和鬼徒就能定人罪,法庭、法官都多餘:
    「信他(移鼠)的人,不被定罪;不信的人,罪己經 ...
旁觀者 發表於 2020/1/3 03:20

耶穌都仲未審你,
你無需咁早騰定雞, 自己先定自己罪喎
(畏罪服刑?)
唔畀人自首嘅咩?我以為臺灣先係咁
Don't know where God is but the Devil is in the details
唔畀人自首嘅咩?我以為臺灣先係咁
沙文 發表於 2020/1/3 04:52

哇...想入住台灣監房, 好過住劏房
一日三餐, 又唔使點做, 好過攞綜緩......咁好福利, 都要係台灣人先得.

想入基督教既地獄, 都要信先得㗎喎.

唔信有天堂地獄既, 做住遊魂野鬼先哩
哦,即是唔信基督教,天主就吹我吹脹。咁天主都算好易話圍,唔係好霸道啫。
哦,即是唔信基督教,天主就吹我吹脹。咁天主都算好易話圍,唔係好霸道啫。 ...
沙文 發表於 2020/1/4 00:59

對我呢啲豪宅大屋既人, 要去住劏房, 籠屋床位, 簡直就係地獄。
但對在零下十幾度都要瞓街既人, 有張籠屋床位已經係天堂嚟。

最怕你有日連想請入基督教既地獄資格都未有,
或者你訂咗佛教既十八層哩。
癲鼠教天堂就渣啦。豪宅冇人服侍箋自己吸塵吸到肺積塵。
依斯蘭天堂每人有8萬賓妹印佣加72條女。雖然有些解經學派話未必處得晒,但保證大波:
我覺得都可以接受。
http://www.aviperry.org/politⅠical-blogs/where-did-the-notion-of-72-virgins-in-islamic-paradise-come-from
https://stage.wikiislam.net/wiki/72_Virgins
既然您唔要, 不如您同天主講, 叫佢同安拉溝通下, 將您嗰72個畀埋我
(我聽人講唔知天主係安拉兼職做定係安拉係天主兼職,您都知個可?)
癲鼠教天堂就渣啦。豪宅冇人服侍箋自己吸塵吸到肺積塵。
依斯蘭天堂每人有8萬賓妹印佣加72條女。雖然有些解 ...
沙文 發表於 2020/1/5 03:02

可蘭經話俾72個處女你, 你唔好一廂情願, 諗大咗喎。

今時今日, 難得仲搵到處,
大個女仲係處既, 莫非係賣唔出既倉底貨?

一口氣俾72個你, 要你哽哂佢。。。。
生不如死哩。

查實, 俾你上亞拉既天堂, 係過72處女既償報嚟, 你就係「罪有應得」。

處女飢餓,所以亞拉償給她們一隻鴨,好像上主償給在曠野中的以色列人鵪鶉。因為佢地好耐無肉食。
廣泛地為婦女界獻身服務, 係我畢生honor. 亦是我最偉大人格的體現。

正合貴教的教義
22:30因為復活的時候,也不娶也不嫁,好像在天上的天使一樣。
1:14 眾天使豈不都是奉職的神被派遣給那些要承受救恩的人服務嗎﹖
廣泛地為婦女界獻身服務, 係我畢生honor. 亦是我最偉大人格的體現。

正合貴教的教義
22:30因為復活的時候 ...
沙文 發表於 2020/1/5 09:08

隻配種豬公既貢獻, 同你不相伯仲
沙文 發表於 2020/1/5 09:08

十分欽敬沙版友既高風亮節,助人為快樂之本,如有女子終其一生未曾嘗過半點甘露恩澤,實屬為不如未生之遺憾。
高級模式 | 發新話題
換一個