返回列表 回覆 發帖

只要是基督教徒必賣國!

反政府反國家即是叛國啦!
既然都叛國囉唔爭在做埋賣國賊啦? !
leefeng 發表於 2020/6/19 11:27

當年孫中山,宋慶齡都去日本,美國,英國。。。。「唱衰」滿清,
猶如黎智英,李柱銘等人去美國唱衰香港咁喎,

孫中山都係「賣國賊」,至少當時的滿清官員都係咁諗。
排最尾既華為都勁過梵 ...
beebeechan 發表於 2020/6/19 03:55

你冇睇「梵蒂岡對其真實財富狀況的嚴格保密」咩,實際有幾多冇人知,重有許多金銀財寶都未計,「你真係細路仔未見過大蛇屙尿」。
分辨出正統教會既能力, 你就麻麻地。
beebeechan 發表於 2020/6/19 07:54

正統教會有啥「能力」呢﹖
    呃到「三十三億」戇鳩「奉獻」﹖
    維護屌BB仔屎窟嘅「神父」「無罪」﹖
挑......
咁義和團更「自稱」刀鎗不入,神功護體,扶清滅洋哩。。。。
beebeechan 發表於 2020/6/19 21:16

點威得過妖徒﹖
    武功天下無敵、有病摸下就好、唔怕食毒藥、永不饑渴、永遠不見死、得著百倍。
喂。。。。咁孫中山都曾經反滿清,
共產黨也曾反國民黨。。。。。都係「叛國賊」起家囉 ...
beebeechan 發表於 2020/6/19 21:26

白痴仔,又係度出醜啦?等本少爺教精你!

孫中山反滿清是為了中國人自己的國土!滿清之後仍然中国是中国。
共產黨反國民黨亦是為了中國人自己的國土!國民黨之後仍然中国是中国。

但基督教唆使教徒反政府是叫外國來控制自己國家啵?基督教叫基督徒要做亡國奴啵?
拎孫中山同共產黨出黎做示範?你究竟知唔知個《醜》字點寫架?
重敢狡辯基督教徒不是賣國賊?

小心美軍來到用膝頭壓死曬你班基督教徒賣國賊!

嗱,呢两隻又係基督教徒啵!

白痴仔,又係度出醜啦?等本少爺教精你!

孫中山反滿清是為了中國人自己的國土!滿清之後仍然中国是中国 ...
leefeng 發表於 2020/6/20 02:25

哦。。。。
1932年日本侵東北,建立滿州國,搵愛新覺羅·溥儀做皇帝,
咁就唔算侵略勒,
因為係「中國人自己的國土」,中國人管番中國人。。。。

咁班泛民都無話搵彭定康,特朗普嚟做特首唶
(咁賣國罪咪不成立囉)

你講多句,就白痴多十度。
哦。。。。
1932年日本侵東北,建立滿州國,搵愛新覺羅·溥儀做皇帝,
咁就唔算侵略勒,
因為係「中國人 ...
beebeechan 發表於 2020/6/20 04:58

白痴仔吱吱chan揾多少藉口來狡辯都冇用,基督教徒個個都是出賣中國的賊:包括你!
叫美國來干涉侵略自己的國家,
信個以色列廢柴耶穌來承認自己祖宗是亂倫的貨,
信了耶穌就承認自己是以色列+白痴耶稣+亂倫的雜種!

所以基督教徒自知不是中國人,個個都是出賣中國的賊!

.
高級模式 | 發新話題
換一個