返回列表 回覆 發帖

令人戰慄的聖經裡面

本網都有募捐link,網友唔捐錢養起您,或者就係因为認為您未夠班呢?

不如頒行new 版規,留言要收費,可大 ...
沙文 發表於 2020/12/23 14:24

嗱,咪話我唔聽你支笛,暫時我就唔放咁多料入去,試下水溫先,如果你想終生免費,麻煩搵啲人黎試下畀下錢,等我睇下係咪真係可以收到:

https://www.patreon.com/exchristian
嗱,咪話我唔聽你支笛,暫時我就唔放咁多料入去,試下水溫先,如果你想終生免費,麻煩搵啲人黎試下 ...
抽刀斷水 發表於 2020/12/23 20:20
蕭若元//////D100【 & 諸如此類】都有PATREON ,请问兄知不知他们在那里收入如何谢谢兄
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
中東人有講亞孟呢個習慣,您東亞人有樣學樣,學得好到家喎, 学而時習之, 應該唔会有問題 ...
沙文 發表於 2020/12/23 19:26

你一時就叉晒腰認真講「世界上唔會有乜乜,但亦唔會有物物」咁絕對,一時又嗱西到完全忽視我嗰兩組省略號。西化嘅Hongkonger同異性打招呼都中意講聲hi或者hello,熱情D就握下手,但極少人攬住互啜左右面珠登,我同歐洲女性就時不時噉樣打招呼,同亞洲人就從未試過(冇……)。
回覆 143# 逃出魔幻紀

未試過唔係唔做嘅理由。我又夠未試過信耶穌,由於我未試過信耶穌,所以以後都唔會信。您會點勸我?
本網都有募捐link,網友唔捐錢養起您,或者就係因为認為您未夠班呢?

不如頒行new 版規,留言要收費,可大 ...
沙文 發表於 2020/12/23 14:24

附有貼圖的要加幾多錢?
回覆  逃出魔幻紀

未試過唔係唔做嘅理由。我又夠未試過信耶穌,由於我未試過信耶穌,所以以後都唔會信。 ...
沙文 發表於 2020/12/23 23:39

咪講咗囉,呢度唔興吖馬,阿董攬下阿陳都俾人有排講啦。老實講,如果女人主動,噉攪下就有嘅,不過左右啜面就從未試過,因為唔興。但係香港咁興信耶穌,你都揾黎講。
原來您隨波逐流要夠疊馬先夠膽做。咁香港就冇神論人氣最旺,依此standard, 唔怪之得您convert唔到我。照您的思維, you should join us. 至少都turn to 新教

剖析宗教界
Don't know where God is but the Devil is in the details
附有貼圖的要加幾多錢?
beebeechan 發表於 2020/12/23 07:55

您唔駛錢咖嘛
原來您隨波逐流要夠疊馬先夠膽做。咁香港就冇神論人氣最旺,依此standard, 唔怪之得您convert唔到我。照您 ...
沙文 發表於 2020/12/24 01:09

你又搵嘢嚟講!又玩嗰啲打空翻搖樹枝嘅嘢,你噉樣講法就等於話徐曉東嘅拳擊技巧唔符合太極規矩,所以應該放棄MMA而從野馬分鬃同埋攬雀尾从頭再學過,噉講法佢不如去學廣場大媽舞實際啲?
我同你嘅思維曲線又試分道揚鑣啦。聖經你熟過我,你起碼喺字面上明白耶穌話你點解唔信佢嘅原因,唔需要我convert你,我亦冇能力convert任何人,要問你都應該問聖神,我只係喺度免費發帖通知下大家兼搏分返啲commission 。
等下次同你有交集嘅時候再傾,唔阻你同你啲同學仔玩格三星同滴滴波啦。
嗱,咪話我唔聽你支笛,暫時我就唔放咁多料入去,試下水溫先,如果你想終生免費,麻煩搵啲人黎試下 ...
抽刀斷水 發表於 2020/12/23 04:20

您想同䔥生、趙博平起平坐, 要我个个月奉献, 都要畀一些trailer大家睇下先得喎
高級模式 | 發新話題
換一個