返回列表 回覆 發帖

情人節執籮底橙大行動

拿,係您叫我自己話嘅,咁就唔可以唔俾面您,此事就一於由我決定啦。
我自己話,「好大機會唔可以列入靚你呢個行列」,即非冇可能咯。中國科學院又冇「靚仔同本心互相矛盾」嘅證明,兩者即可並存。您嘅原則係冇科學根據嘅!

佢地多年來一直在攞出具體而不可爭議既證據 -- 点解佢地要爭呢?一個貪我靚仔,一個貪我有本心咯
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 Jom 於 2008-2-11 11:39 發表
p仔,我澄清,我雖然唔靚仔,但我係好無本心既.唔駛祝,祝都唔要,咁多野唔好有走去有本心,你知唔知有本心既仔年中食少幾多野呀?一個唔該真係俾你祝到有番本心咁點算呀?我無野食你俾野我食呀?我咁大食,你點餵得我飽呀?

...

拜段皇爺,都好喎...但每個神像都會手持一法器...咁阿段皇爺持乜好??呀....一於好似阿二哥咁,右手手持一條女裝環,左手結個二指印,準備出一幅對女弟子使出一陽指既格局.正!

一陽指 ??

this kind ??  -----> ?? o yes , i'd 出 this kind o' 一陽指 to those Chr

or .........
this kind ?? -----> ?? o yes , i must 出 this kind o' 一陽指 to any1
who succeeds the old chinese traditionnal philosophy e.t.c.

原帖由 weakest 於 2008-2-9 14:56 發表
聽此一言, 沙老大甚有段皇爺的風範, 值得我輩學習. 為此, 情人節徵友晚會將是小弟走沙老大的段皇爺式路線的第一步...

[size=+2]誓要入刀山 - 鄭少秋
     曲︰顧嘉輝

詞︰黃霑
     編︰吳智強

誓要去 入刀山 浩氣壯 過千關
     豪情無限 男兒傲氣

地獄也獨來獨往返

*存心一闖虎豹穴 今朝去幾時還
     奈何難盡歡千日醉 此刻相對恨晚

#願與你 盡一杯 聚與散 記心間
     毋忘情義 長存浩氣 [[[[[ 祝 My Dear Sir Weakest 去之: ::::: 文章千古 浩氣長存 ]]]]
     日後再相知末晚

重唱 *,#

豪情無限 男兒傲氣
     日後再相知末晚

NOTe : :::::
此情人節徵友晚會將是real虎豹穴 ,
you know ,
all know ,
.1. every woman 's nicknamed as 虎哪
.2. 30 如 狼
.3. 40 如 虎

西出阳关无故人 take care My Dear Sir Weakest ;P
---------

原帖由 weakest 於 2008-2-9 14:56 發表
聽此一言, 沙老大甚有段皇爺的風範, 值得我輩學習. 為此, 情人節徵友晚會將是小弟走沙老大的段皇爺式路線的第一步...

風蕭蕭兮易水寒,壯士一去兮不復還。

Weakest 壯士 , 你好生的去吧
---------

So, anyone went there last night? What's your result?
原帖由 weakest 於 2008-2-15 13:47 發表
So, anyone went there last night? What's your result?

我以為你去左添,仲等你的賽後報告。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 86# 的帖子

無計la. 怕ma...
家人又叫到...
您地班吹水佬淨係識吹水,平時也文也武,事到臨頭連一個party都唔敢去。
真正有大無畏精神娶姊妹的,能有幾人?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2008-2-15 22:16 發表
您地班吹水佬淨係識吹水,平時也文也武,事到臨頭連一個party都唔敢去。
真正有大無畏精神娶姊妹的,能有幾人?

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 88# 的帖子

好! 我認.
但係"您地班吹水佬"似乎唔只講緊我一個ja wor. 有邊個同我一齊認咗佢?

回復 90# 的帖子

抽抽認咗先啦
原帖由 weakest 於 2008-2-16 00:19 發表
好! 我認.
但係"您地班吹水佬"似乎唔只講緊我一個ja wor. 有邊個同我一齊認咗佢?

i do n'ever b so timid to 認係 吹水佬

i do just 認係 吹水仔 gae je ,

回復 92# 的帖子

吹水仔吹多兩年就進化成吹水徒啦
高級模式 | 發新話題
換一個