返回列表 回覆 發帖

創世,科學

同埋沙文晚晚比人插的期間或者插完,沙文都一樣會激射左嘛,所以佢都要為自己多謝聖經無應驗囉。
DD版友提倡的屎唔臭都愛一爛餐教義,都有尐感染力。
一念及將來您俾殞石責到上七孔流血、下三孔流黄流白又流血,我就好唔安樂。
裝完香俾您先得閑多謝聖經
Don't know where God is but the Devil is in the details
DD版友提倡的屎唔臭都愛一爛餐教義,都有尐感染力。
一念及將來您俾殞石責到上七孔流血、下三孔流黄流白又流血,我就好唔安樂。
裝完香俾您先得閑多謝聖經 ...
沙文 發表於 2009/10/16 01:31

有人晚晚抽插你,就會激激激激激射左你(you cum)(除非你陽痿),抽插你那個人有事,你都走唔甩咖,同你啲秘密男情人講定黃泉路上見,好快落去陪佢啦。

啊爾佗佛! 喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸喃嘸……~
係都您去等我先嘛, 始終您都係出錢淫碌嘢出來示眾為眼痛市民籌旗嗰個
Don't know where God is but the Devil is in the details
係都您去等我先嘛, 始終您都係出錢淫碌嘢出來示眾為眼痛市民籌旗嗰個
沙文 發表於 2009/10/16 20:15

你成日屎窟痕又要自慰,就叫我淫碌嘢比你,你唔喺手緊到連一支自己都買唔起嘛?

25# hellboy
為咗眼痛市民的福祉,您自行offer啫,我何德何能叫您碌嘢彈出來?
話時話,點解尐猶太佬寫經會諗到用七日創世這個數呢?
点解上帝唔用5日創世,第6日放假呢?佢做嘢手腳慢咩?
其實,七日一個循環並唔係猶太佬發明的,而係抄巴比倫文化
http://www.polysyllabic.com/?q=calhistory/e ...
沙文 發表於 2009/10/14 23:55

你可以看看塔羅牌, 7這數字的意思.
但喺如果聖經安息日做工必死這耶和華的咀咒已經應驗左,咁全人類一翻工就會突然被天降石頭打死,咁人類應該已經死得七七八八喇喎。
hellboy 發表於 2009/10/15 00:18

是呢, 那最好人人只需1 天上班, 另外神6日為我們打工.
RE :#26

嗱。

是呢, 那最好人人只需1 天上班, 另外神6日為我們打工.
Dalvm 發表於 2009/10/17 07:47

你自己講嘅

第七日神的安息日是指由神所創造的生死物,

e.g. 人 和 大自然 自己所創造的世界.

Dalvm 發表於 2009/10/14 12:04

日日都喺安息日。日日翻工都活在耶和華的刀口之下?
29# hellboy
乜您粉紅色茄?您的真正身份係???
27# Dalvm 塔羅牌要等到15世紀先有喎,遲唔遲尐呀?
若要憑猶太文化與麥玲玲爭食,該用正宗猶太占卜秘術Kabbalah
29# hellboy
乜您粉紅色茄?您的真正身份係http://pic.pbsrc.com/spacer.gifhttp://media.comicvine.com/uploads/0/40/191822-102275-pink-panther_large.png???
沙文 發表於 2009/10/17 20:32

哈哈哈,幾幽默喎。
高級模式 | 發新話題
換一個