返回列表 回覆 發帖

[網址介紹] 憑你到過的地方製成一幅地圖

http://www.world66.com/myworld66/visitedCountries

我的地圖:(南北美洲、非洲、澳洲我都未去過呢
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 #1 抽刀斷水 的帖子

喂喂.........你都已經去過咁多地方啦,仲扭計?
Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

The rest of it... You know.
原帖由 酒井明 於 2007-8-28 19:17 發表
喂喂.........你都已經去過咁多地方啦,仲扭計?

只是假象,因為俄羅斯和中國版圖夠大,所以可以給人印象以為我去了很多地方而已。

地方唔齊茄?中美洲的Bonaire。佢冇喎?

Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-8-29 01:02 發表
地方唔齊茄?中美洲的Bonaire。佢冇喎?

噢,沙文都去過唔少地方呢。

Bonaire的問題,你發個電郵給它吧。
咪搞笑啦....
俄羅斯地大物博, 去過莫斯科就當去勻整個俄國?
原帖由 龍井樹 於 2007-8-29 09:45 發表
咪搞笑啦....
俄羅斯地大物博, 去過莫斯科就當去勻整個俄國?

呵呵,人地既設計係咁,有乜辦法?
原帖由 抽刀斷水 於 2007-8-29 11:14 發表

呵呵,人地既設計係咁,有乜辦法?

基本上,以呢個計法,去過幾個城市:多倫多、芝加哥、莫斯科、深圳、里約熱內盧、柏斯、哥本哈根,咪去左大半個地球!咪玩啦!

我呢種孭住背包風餐露宿既人,唔好話計國家,城巿都嫌大,分區就差唔多。

華沙、開羅、伊斯坦堡呢的城巿都有好多遊客通常唔到既平民區,但非常過癮。

去過紐約?邊度呀?曼哈頓唐人街呀?咁又有無去布魯克林呀?皇后區呢?

我咁講係咪好黑人憎呢!哇哈哈...

回復 #1 抽刀斷水 的帖子

點解我整唔到既...
我只到過很多女人內心的深處....
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

高級模式 | 發新話題
換一個