返回列表 回覆 發帖

耶和華是個廢物

唔怪得之你有時會咁人渣啦。 ...
hellboy 發表於 2012/8/20 22:49

哦...咁我都係「有時」人渣唶
你是否長期人渣?
做人既野, 你同我都無可能日日都是聖人, 終身不犯錯既
幾時都係有時好, 有時衰.
既然你都不可24/7都做到 ...
beebeechan 發表於 2012/8/20 22:50

人渣既意思,喺人格低劣,唔一定喺犯錯,可以喺選擇,你喺犯錯,定喺選擇,定喺選擇犯錯?
哦...咁我都係「有時」人渣唶
你是否長期人渣?
beebeechan 發表於 2012/8/20 23:29

我自問生性之後真喺無做過人渣囉,我唔同你,我份人的人格唔喺好似你的人格咁好似股市,有升有跌,無信譽,我份人好重承諾。
我自問生性之後真喺無做過人渣囉,
hellboy 發表於 2012/8/21 11:37

係架, 陳振聰都無話佢貪財, 係小甜甜死都要佢管理佢既財產之嘛.
個口生得你咁臭既, 隨口都可以話人係人渣, 咁你自問渣唔渣勒
或者你到今日尚未生性囉
係架, 陳振聰都無話佢貪財, 係小甜甜死都要佢管理佢既財產之嘛.
個口生得你咁臭既, 隨口都可以話人係人 ...
beebeechan 發表於 2012/8/21 13:10

隨口?咪玩啦。我認真咖。你自己都知又認埋自己幾咁之有問題,好似股市咁大幅度升跌,仲好意思話人地點睇你,侮辱翻我轉頭。基督教對你的人性扭曲到一個這樣的地步,真喺pathetic!
個口生得你咁臭既, 隨口都可以話人係人 ...
beebeechan 發表於 2012/8/21 13:10

我都喺可憐你做人做得咁辛苦,點解你總是不明白我對你這無條件的愛?
侮辱翻我轉頭。
hellboy 發表於 2012/8/21 14:26

你咁講,
你是否又認了是你侮辱我在先咁呢?
我都喺可憐你做人做得咁辛苦,點解你總是不明白我對你這無條件的愛? ...
hellboy 發表於 2012/8/21 15:46

你不要再在這裡九翕已經是福有悠歸, 積福在天了.
你咁講,
你是否又認了是你侮辱我在先咁呢?
beebeechan 發表於 2012/8/21 19:54

錯,喺話你恩將仇報。
你不要再在這裡九翕已經是福有悠歸, 積福在天了.
beebeechan 發表於 2012/8/21 19:57

如果你個「你」字改做「我」字就岩喇。
高級模式 | 發新話題
換一個