返回列表 回覆 發帖

拜謝恩師!

b叔叔經常教導我做人處世之法, 鑑於小弟決意早日成家立室, 終於在月前向b叔叔求教股市投資心法, 以作儲老婆本之用

得到b叔佢老人家傾囊相授, 小弟雖然資質愚笨, 但經過一個月來的艇仔磨練, 小弟終於不負佢老人家心血, 藝有小成 ,

在金魚缸中撈到第一條小魚~

感謝b恩師在這月下來的無私教導, 令我明白股場遊走之法及做人處世之道! 令史仔畢生受用!  
史仔特此拜謝恩師!
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 訪客得得b 於 2007-9-5 18:00 發表

12蚊係我個多月前比佢嘅目標價,亦是我與眾位仙家的目標價。

呢條史仔竟然敢訂12.2做出貨位,如果比佢成功走到貨豈不是叻過我地,咁點得架。

嗱,我估佢係11.3至11.5落車的。 ...

哈哈  b叔 你今次走漏眼啦
我見佢12.1 就回番去就已經set 左 止賺止蝕混合盤啦 11.85 走左啦

花開花落花無缺!

回復 #14 訪客得得b 的帖子

b 叔 剩低過299條女  你老人家頂唔順  小弟唔介意幫你分擔緊d 架~以報你教導之恩~
花開花落花無缺!

原帖由 訪客得得b 於 2007-9-6 16:51 發表

咁恩愛,真係恨死隔離囉。

佢係為左佢個LV著想之嘛
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-9-6 19:34 發表
您先前講係為了早日成家立室,然後又話佢為左LV;哦,您係想話,佢同您係同咩異夢,將來唔知有冇

咁我地可以異夢嘛, 例如佢發夢見到聖母, 我可以發夢見到佛祖~絕無問題
總比同咩不能得異夢來得好~
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-9-6 20:02 發表
我嘅推理向來都合乎邏輯嫁啦......但為了早日成家而又可慳番個LV,可以泵住佢先:「妳嫁左俾我先,咁將來妳要幾多LV都得啦。」

合乎邏輯, 不代表合乎現實基礎~ 你又未恰我唔識呀下~~
唔知當年老大向嫂夫求婚時, 有冇誇下海口話 : 妳嫁左俾我先, 咁將來你要信咩教, 我都跟你信啦~

可能嫂夫人聰明一世, 就是糊塗一時, 信了你句鬼話~
花開花落花無缺!

回復 #27 小豬丁 的帖子

沒有我 又怎會有另有其人資助你買lv?
花開花落花無缺!

回復 #31 沙文 的帖子

咩離架  我唔識wor
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-9-11 11:44 發表
去Lane Crawford是但抓住個靚salesgirl問下啦

我怕我女朋友又鬧我風流...
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-9-11 16:20 發表
咁改為抓住一個好似Ugly Betty咁嘅salesgirl黎問啦

我女朋友知我taste一向好好...佢唔會信我會問betty架...佢一定會估到係沙文你教我
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個