返回列表 回覆 發帖

[轉載] 假如神的邏輯應用在消防員救火上...

有得出火就唔怕啦, 最慘係信咗夭主教, 想玩都要睇日曆
沙文 發表於 2013/2/4 12:10

你搬黎呢到長住囉..

日日有火出
咪咁背啦。downtown大把竇口出火啦, 邊駛咁隔涉
Don't know where God is but the Devil is in the details
沙文 發表於 2013/2/4 12:22

超......係香港, 搭笠落幾層都有哩.
沙文 發表於 2013/2/4 12:22

慘, 你老婆已經唔可以同你出火拿?
要食外賣?
屋企無飯開
Lunch實出街食
晚飯就depends, 唔駛應酬就同老婆食
Don't know where God is but the Devil is in the details
超......係香港, 搭笠落幾層都有哩.
beebeechan 發表於 2013/2/3 20:33

嘩, 您居住環境雜咗D喎
Lunch實出街食
晚飯就depends, 唔駛應酬就同老婆食
沙文 發表於 2013/2/4 12:37

有應酬, 有seafood食, 唔使理老婆
嘩, 您居住環境雜咗D喎
沙文 發表於 2013/2/4 12:38

就係鐘意香港乜都方便, 就手
唔似你係外國, 買張報紙都要話楂車行一個卜落
若果信夭主教, 香港都唔係乜都方便, 就手嘅
若果信夭主教, 香港都唔係乜都方便, 就手嘅
沙文 發表於 2013/2/4 12:43

哦....你信無家教耶?
所以你咁就手
哦....無家教係耶嘅
哦....無家教係耶嘅
沙文 發表於 2013/2/4 12:49

無家教, 你屋企都搵到哩
耶家先最出名呢家嘢
耶家先最出名呢家嘢
沙文 發表於 2013/2/4 12:54

耶家人虛偽出名嘛.....虛有其名, 得個講之唶
你...........有現貨啵...梗係幫襯你哩
乜咁快修皮矣?
夭主都會休息啦
夭主都會休息啦
沙文 發表於 2013/2/4 17:27

果然明白九淺一深之道
果然明白九淺一深之道
beebeechan 發表於 2013/2/5 21:23

九淺一深的性技好高明嗎?
應該很多男人都懂吧。
為什麼要特別拿來提。
還是基基們都不太重視技術,太不體貼另一半了吧。
真的要奉勸女性同胞們,為了自己的下半身性福,盡可能不要嫁基基。
真的要奉勸女性同胞們,為了自己的下半身性福,盡可能不要嫁基基。
噎輸雞闍 發表於 2013/2/13 03:08

尤其是天基,平均性經驗較其它教派低,最不可嫁。

回覆 59# 沙文

這我就不知道了。
不過我上則回應本身就不理性,是為嗆基督徒而發言,我就不持續回應了。

我覺得人可以一時不理性,卻不能一世不理性。可以犯錯,但是不可以不認錯、負責跟改過。
當然我還是不會去信基督教的,因為該教教義與我個人價值觀有所不合。
高級模式 | 發新話題
換一個