返回列表 回覆 發帖

[發問] 向基督教提出幾個问題

幾時撞車導致封路您都算到? 原來您就係李丞責, 失覺晒喎。新婚快樂, 洞房都掛住上網, 早洩呀?
Don't know where God is but the Devil is in the details
。新婚快樂, 洞房都掛住上網, 早洩呀? ...
沙文 發表於 2013/2/4 10:31

洞房夜早洩係理所當然既事,
不過時下年青人婚前已經實習過龍
洞房夜變得係例行公事,
UPS 咁, 交左貨就行人.
你洞房夜早洩就係理所當然。
Don't know where God is but the Devil is in the details
幾時撞車導致封路您都算到?
沙文 發表於 2013/2/4 10:31

係架, 由北角去中環, 遇上封路, 塞車, 個GPS會教你去筲箕灣, 經大潭, 落赤柱, 去淺水灣, 薄扶林, 到堅尼地城, 由西環去中環....enjoy your driving
你洞房夜早洩就係理所當然。
沙文 發表於 2013/2/4 11:41

你依家有無得洩都成疑問哩

水喉頭漏水咁就有

呢d埸面對你好陌生耶?
您陌生D。我用袋仔笠住就唔怕唧出來, 你就要食齋
您陌生D。我用袋仔笠住就唔怕唧出來, 你就要食齋
沙文 發表於 2013/2/4 11:57

超......用保鮮紙芒實, 幾香既菜餚都失哂色哩
唔識煮先會失色嘅啫
唔識煮先會失色嘅啫
沙文 發表於 2013/2/4 12:04

包實哂, 不能色香味俱全, 連汁都舐埋嘛
包住先保鮮嘛, 你都話係保鮮紙啦
包住先保鮮嘛, 你都話係保鮮紙啦
沙文 發表於 2013/2/4 12:12

你係臭鼬鼠咩.....唧出黎篤野無鮮味, 好臭架?
唔会。您都認係保鮮紙嘛。
唔会。您都認係保鮮紙嘛。
沙文 發表於 2013/2/4 12:23

嗯....你諗住拎去賣架?
或者係雪起佢留番第日用架?
煮西湖牛肉羹時加埋落去?
都OK咖

煩蒂肛唔係又反對呀嘛?
都OK咖

煩蒂肛唔係又反對呀嘛?
沙文 發表於 2013/2/4 12:34

sperm bank 有無得做定期?
十年定期有幾多息?
大額定期黎架.......億億聲計
您自己查詢啦
http://www.londonspermbank.com/
您自己查詢啦
沙文 發表於 2013/2/4 12:41

一陣似雷曼咁咪窩何?
精本無歸

存人民精, 取美國精得唔得架?
一滴兌換幾多滴?
咁咩投資都有風險啦
您驚就太6:20        只要積儹精液在天上、天上沒有蟲子咬、不能鏽壞、也沒有賊挖窟窿來偷.
咁咩投資都有風險啦
您驚就太6:20        只要積儹精液在天上、天上沒有蟲子咬、不能鏽壞、也沒有賊挖窟窿來偷. ...
沙文 發表於 2013/2/4 12:46

路加福音20章, 27-40話:那麼,在復活的時候,這婦人是他們那一個的妻子﹖因為他們七個人都娶過她為妻。 」 耶穌對他們說:「今世之子也娶也嫁;
但那堪得來世,及堪當由死者中復活的人,他們也不娶,也不嫁;

天上不用存精, 你存左都無人用, 真正血本無歸!
好似你話去收購日本軍票咁.....
咁又未必。不娶不嫁都可以唧精生仔啫
高級模式 | 發新話題
換一個