返回列表 回覆 發帖

請問beebeechan有沒有懷疑挪亞方舟不是真的歷史?

喺基督徒的先鋒話聖經描述的是真有其事,..
hellboy 發表於 2013/3/1 13:52

係咪有基督徒叫你去跳樓, 你都照做?
你成日俾人牽著走, 係你智慧低唶
係咪有基督徒叫你去跳樓, 你都照做?
你成日俾人牽著走, 係你智慧低唶 ...
beebeechan 發表於 2013/3/1 13:57

你真喺蠢過隻豬,依家喺有人聽基督徒叫佢去跳樓,佢就去跳樓,而我的角色卻是拯救者,話比佢地聽基督徒講既廢話根本唔使理,但喺我唔喺我口號,我喺有道理可言的,所以先咁長氣。
農場裹圈養的羊,看羊者叫牧羊人,一早已講明當羊牯來牧,羊永遠當不了牧羊人,

知者技巧地后面加個愛字,變成牧愛,多麼吸引啊!
Guest from 113.252.242.x 發表於 2013/3/1 10:18

簡單選擇題:

牧者為何要牧羊?

A. 要吃羊肉
B. 要穿羊皮
C. 要喝羊奶
D. 以上皆是
你真喺蠢過隻豬,依家喺有人聽基督徒叫佢去跳樓,佢就去跳樓,而我的角色卻是拯救者,話比佢地聽基督徒講 ...
hellboy 發表於 2013/3/1 14:03

你已經示範左係豬先哩。。。。基徒講乜你就信
例如:
「喺基督徒的先鋒話聖經描述的是真有其事,」, 正一「不要問, 只管信」
你已經示範左係豬先哩。。。。基徒講乜你就信
例如:
「喺基督徒的先鋒話聖經描述的是真有其事,」, 正 ...
beebeechan 發表於 2013/3/1 14:07

喺你證明自己蠢過隻豬啫,基督徒話聖經描述的真有其事啫,我不嬲都話我唔信過喎,我信我就唔會反啦,白痴。
簡單選擇題:

牧者為何要牧羊?

A. 要吃羊肉
B. 要穿羊皮
C. 要喝羊奶
D. 以上皆是 ...
抽刀斷水 發表於 2013/3/1 14:05

無錯, 羊不給牧羊人肉, 皮, 奶, 牧羊人無理由要牧養打理羊群, 免牠們為猛獸點心。
人, 不懂行天主的旨意, 不去敬拜耶和華, 便無理由讓邪惡人類活著。
開條大水喉沖洗乾淨個大地, 俾人住過都變得污糟左。
無錯, 羊不給牧羊人肉, 皮, 奶, 牧羊人無理由要牧養打理羊群, 免牠們為猛獸點心。
人, 不懂 ...
beebeechan 發表於 2013/3/1 14:14

UP乜能呀你?
UP乜能呀你?
hellboy 發表於 2013/3/1 14:17

講方言嘛....
安息日出去拾柴的那位也不拾的廢柴
罵人廢柴

我: 罵人廢柴
你: 廢柴罵人
看不懂

看不懂
dior13dior13 發表於 2013/3/2 02:42

算哩....
看不懂也無損失的

聖經看不懂才損失大
人, 不懂 ...
beebeechan 2013/3/1 14:14 提交

果然是教徒思維!
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
所以我敷衍他我看不懂
我打開英文版的聖經, 讀一讀它的序言
就清楚地說明了:
Read them as poems and not as scientific or his ...
beebeechan 發表於 2013/2/26 23:18

我都打開咗哈哈教聖經, 讀一讀它的序言
就清楚地說明了:
基督教的聖經是騙人的
點解要信基督教?唔信天主教唔信摩門教唔信猶太教唔信東正教唔信伊斯蘭教?
講方言嘛....
安息日出去拾柴的那位也不拾的廢柴
beebeechan 發表於 2013/3/2 00:22

我個個安息日都開工過喎。
我個個安息日都開工過喎。
hellboy 發表於 2013/3/5 12:09

好丫, 24/7, 終年無休
我: 罵人廢柴
你: 廢柴罵人
beebeechan 發表於 2013/3/2 02:34

你喺你會罵人廢柴的人,不過你估你口臭,你罵既野就會喺真嘅咩。不過我都信你唔喺廢柴,你喺MD啫,就算MD,都天生我才必有用。
好丫, 24/7, 終年無休
beebeechan 發表於 2013/3/5 12:13

你太偏激喇,我唔同你講喇。
高級模式 | 發新話題
換一個